Merlin 67 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Ja v podstate taky a to mam FL. To bile podsviceni v kombinaci se vsim ostatnim podsvicenym zelene, to opravdu musela vymyslet nejaka hlava. Jinak predelavat cele auto na neco jineho je podle me naprosta kravina. Obe varianty vypadaji dobre a obou jezdi venku tri prdele, takze si tim k nicemu nepomuzes. A predelavat na RS neRS auto je vetsine lidi spise pro smich. Bud spokojeny s tim co mas a usetris mraky penez na neco uzitecneho. Je to samozřejmě taky názor, ale zkus se podívat na mou galerku. Troufám si říct, že ti pro smích nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Ono asi neco jineho je to prestavet po nehode a prestavet to jen tak. Nekde jsem to tady cetl, ona ta prestavba vyjde na nejakych 40(?)kKc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlin 67 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Jo, trefil jsi to téměř přesně. Mě se to teda ještě o nějakých pár desítek tisíc prodražilo kvůli xenonům. Ale stojí to za to. Teď mám natáčecí bixenony a chrochtám si blahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 no pokud mam xenony tak je mozna prodam a za penizky koupim xenony facelift :)pak je potreba blatniky a narazniky to bude problem je sehnat v teto modre storm metalíze kod HDV 9462 myslim :)pokud by se podarilo prodat stavajici tak ta investice zas tak velka nebude ?praci si udela sam ,a nebo jeste pockat a treba se podari pristi rok koupit facelit ,ale pochybuji ze v teto vybavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 ahojte, keby som vymenil zadne svetla za FL nemohli by mi robit problemy napr na STKcke? vdaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Ted jsi mne pobavil s těmi světly....například měl jsem HID v Romstru a ani policati nepoznaly ze to tam nepatri..... A zkus se podívat na světla Předface a facelft .... stejné jen prostředek je bíly!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 som rad ze som ta pobavil...ale na stkacke robia vseliaki blbci co si potreubju nieco dokazovat a cakaj do vacku daco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 STK znám nesvítil žárovka nejake kraviny a nepustily mne DEKRA STK fakt blbci.....to mas pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Ale ted vážně to fakt nejde poznat ty světla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 no ja mam podobnu skusenost...zle nastavene svetla, dal som si ich nastavit v servise a stale mal pripomienky...kamaratovi na tej istej STK ale iny technik svetla nastavil priamo na mieste aby sa nemusel nikde trepat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Oni to prave maji nastavovat na miste maji na to zarizeni......dle meho kamarada s STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 a este mam jednu otazku...potrebujem vymenit aj spataky, nasiel som na bazare faceliftove za dobru cenu presne vo farbe mojho auta...pasovali by mi na pred fl alebo je to nejake komplikovane? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 100% kompatibilita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 jste s jistí chlapci??? a co třeba odrazku která tam musí být, to neřešite? face má odrazky v nárazníku a ve světlech nejsou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 no preto sa pytam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 chlapi nemate niekto fotku zapojenia spataku pred fl a fl? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 nikto nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Asi jsem natvrdlý, trvalo mi trochu delší dobu než jsem pochopil co tím "spatakem" vůbec myslíš. Resp. pochopil jsem až po přečtění příspěvků ze začátku roku. Možná, kdyby jsi to nazval správným jménem, tak odezva bude větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 oprava vonkajsie spatne zrkadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 tak to je dobrý, takže jsem to nakonec pochopil blbě :-) V těch lednových příspěvcích minimálně Milhausek psal o zadních světlech. Ale docela jste si pokecali . Ještě musíš upřesnit jaká zrcátka máš na mysli - el. obyčejná, elektricky sklápěná, zrcátka s pamětí, samotatmívací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 kua ...elektricky nastavitelne zrkadielko, sklapatelne rucne, vyhrievane, so smerovkou a osvetlenim nástupného priestoru )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 tož takto zrcatka.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zikmeister Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Nazdar borci, nasel by se nekdo nebo jestli nevite o nekom kdo by me byl ochotnej predFL auto prestavet na FL? jen predek. Diky kdyztak nabidky do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.