Jan R. Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Já teď taky, hned ve Zdibech salon, šel bych tam. Před rokem člověk koupil škodovku relativně slušný peníz a vcelku najednou. Teď koupí dražší, dodání x měsíců, v procesu výroby třeba odstavené kdesi a nějaký pikolík dodá díl a berou to jako nové …. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 (editace) @_Denis_To jak zdražuje koncern, tak zdražují všichni. Rozdíl mezi prémií a třeba právě Škodou ve srovnatelných výbavách bude vždycky a nebude to "pár peněz", jak píšeš. To bychom v těch prémiích jinak jezdili všichni, ne? Doporučuji každému věnovat 3 minuty Vašeho času mrknout na https://youtu.be/66Sfm9tKas8?t=1863 Zejména v části, kde srovnává ceny: čas 31:03. Komentuje přesně názor lidí, co tvrdí milion za Superba, milion za Passata, to bych nikdy nedal, za ty peníze mám prémii ve stejné výbavě. No nemáš, fakt ne... Editováno: 13. Červenec 2021, autor: Rapid1.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Objednal jsem Supa v první polovině února, dodání začátek června. Dnes už bych za podobnou konfiguraci zaplatil o více něž 40k víc a čekal násobně déle. Navíc se změnila nabídka barev interiéru, nedá se objednat například barva bílá Candy a je dražší příslušenství - třeba rezerva. Tohle zdražení je od března druhé plošné. Jsem zvědav, kde budou ceny začátkem příštího roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Tak aby byl EU lid donucen kupovat elektrowageny, musíme uměle zdražit ropawageny :-) No a vzhledem k tomu, že koncern vše vsadil na elektro, normální embasoauto, tedy cenově přijatelné embéčko, už si člověk v brzké době nekoupí ... Kokodák, mimo sociálních výbav (pokud nechci holokokodáka, jsem tam za minimálně za 1,1 mega, spíše za 1.5 mega) je dnes na stejné cenové úrovni jako Enyaq ... New fábca, pokud člověk nakonfiguruje, aby byla použitelná (dobrá, jsem mlsnej, takže vše co tam jde), 600t ... a časem bude jen hůř ... jen mě připadá, že u konkurence jsou ty ceny nějak přijatelnější ... ale holt trh ukáže, kam až jde zajít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Ahoj, nevíte prosím někdo jak je to teď s nějakou akcí v srpnu? Ještě v červenci byla letní akce na vybrané modely - např. Karoq, byla tam 30 tis sleva za výkup atd. Pokračuje ta akce i v srpnu? Nikde jsem nic nedohledal. Zajímá mě zejména Karoq a nová Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Na O4 nikdy nebyl Trade bonus výkup Karoq už nemá výrobní kvóty a brzy ukáží FL, podpora skončila. Z 540 rázem základní cena 614. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Stejně to je taková sleva nesleva ten Trade in. Dají ti 30 tis slevu na nové auto, ale ojeté bys prodal za víc jinde, než co ti potom nabídnou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashKA Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Rapid 1.0 je to tak. Já jsem auto raději nechal Áčkum, dostal jsem mnohem víc než byl odhad na výkup v autosalonu, pro auto si přijel chlapík a večer jsem měl peníze na účtu. Nechci dělat někomu reklamu, moje auto mají teď na webu o třetinu dráž, než byl výkup, ale protiúčet se dnes opravdu asi moc nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Ten výkupní bonus se s jistotou vyplatí u nějakého auta, které doslova končí svůj život. Pak za něj bez starostí dostat třeba 25tis je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Přesně. Já už to využil v 2015, být to u O4 využil bych zase. Stačí být rok napsané a platnou STK … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Já vám rozumím, ale neptal jsem se na to jestli to je výhodné nebo není. 😉 Tohle je dost individualní. Můj dotaz je na to, jestli ta letní akce, která byla v červenci na fabii, kamiq, karoq platí i teď v srpnu, případně jestli je nějaká akce nová? Akce, která by se týkala Karoqu nebo Octavie. A vím, že na Ocatvii zatím nic nebylo. Proto se ptám jestli náhodou něco nebude. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Výkupní bonus se snížil na 25tis Kč a vypadl z toho Karoq. Takže Octavia ani Karoq nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Děkuji, tak to jsem prošvihnul. Nabídku jsem měl velice dobrou. No nedá se nic dělat. Nechám si zajít chuť na nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Doplním stav cca z cervna - na vykupni bonus uz nelze pouzit auto clena rodiny. Musi byt shodny s kupujicim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 V 2. 8. 2021 na 20:59, Mikeencz napsal: Děkuji, tak to jsem prošvihnul. Nabídku jsem měl velice dobrou. No nedá se nic dělat. Nechám si zajít chuť na nové auto. Asi nebudou mít aktualizované stránky, ale co to zkusit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeencz Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Děkuji. Zkusím poptat jakmile budu zpět v ČR. Je fakt, že jsem to měl rozjednané od cca 27.7., ale už jsem to nestihl a bláhově jsem si myslel, že ta akce bude pokračovat. Případně se poohlédnu po předváděčkách, ročních kusech atd. Ale nové je nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Akce skončily, protože defacto v současné době není potřeba lákat kupující. ŠA bude ráda, když uspokojí současnou poptávku. ”Nové je nové…” … v současné situaci je otázka, jestli lze vozidlo, které stojí několik týdnu/měsíců nedodělané někde na letištím betonu či trávě, považovat po dodělání za nové. Podle mě jsou aktuálně lepší skladovky či předváděcí vozy. Ty však také zdražují… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 U Karoqu je to stejně jedno, od včera zrušeno objednávání nových kusů. Až FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Tak ze by FL přeci jen přišel ještě letos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Ano, ale neví se zatím od kterého týdne výroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevik Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Já jsem si u trade-in bonusu v roce 2018 mohl prodat auto sám, akorát se to muselo prohnat přes prodejce, tzn. že já jsem prodal auto prodejci a ten to hned prodal dále kupujícímu. Celý prodej proběhl v salonu. Chtěli za to to 2000 Kč za přepis ale o ty jsem stejně zvednul cenu auta v inzerátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 (editace) Jak tu již někdo psal. Vzhledem k tomu, že ŠA všude vykládá, jak je SUPER vozidlo servisovat v autorizovaných servisech, neboť se tím zvyšuje jeho hodnota kvůli známe historie při výkupu a blablablabla… V salonu, kde jsem kupoval svého stávajícího Karoqa za nemálo peněz, jsem chtěl prodat protiúčtem, pravidelně v autorizáku servisovanou, Octavii 3 s čerstvou, ten den provedenou technickou. Šel jsem tam s tím, ze auto je v bezva stavu a chci za něj 200000,-. Nabídli mi 180000,- a bez bonusu na kupované vozidlo, neboť už smlouva byla na nové vozidlo z dealerství podepsána. Odjel jsem pryč a řekl jsem si, že zkusím AAA. Po 2 hodinách v AAA jsme si plácli za 215000,- Tolik asi k výkupu ve Škoda Plus a Trade-in bonusu… Editováno: 7. Srpen 2021, autor: PetriCZECH 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Každý autosalon to má jiné.. kolik lidí to zažilo stejně jako ty a kolik zase obráceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 V době kdy jsme kupoval FIII šel bonus zařídit ikdyž auto nebylo psané na kupujícího a ani nemuselo změnit majitele, teď je doba taková, že oni prodat nepotřebují, když ani nestíhají vyrábět (resp. už nestačí kapacita na odstavných parkovištích)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 před 18 hodinami, PetriCZECH napsal: Jak tu již někdo psal. Vzhledem k tomu, že ŠA všude vykládá, jak je SUPER vozidlo servisovat v autorizovaných servisech, neboť se tím zvyšuje jeho hodnota kvůli známe historie při výkupu a blablablabla… V salonu, kde jsem kupoval svého stávajícího Karoqa za nemálo peněz, jsem chtěl prodat protiúčtem, pravidelně v autorizáku servisovanou, Octavii 3 s čerstvou, ten den provedenou technickou. Šel jsem tam s tím, ze auto je v bezva stavu a chci za něj 200000,-. Nabídli mi 180000,- a bez bonusu na kupované vozidlo, neboť už smlouva byla na nové vozidlo z dealerství podepsána. Odjel jsem pryč a řekl jsem si, že zkusím AAA. Po 2 hodinách v AAA jsme si plácli za 215000,- Tolik asi k výkupu ve Škoda Plus a Trade-in bonusu… To, kde nabidli nejvyssi cenu na ojetinu nema s historii servisu nic spolecneho a s akcnima nabidkama u vubec. Tak to tady laskave nezasirej, ty "nemalo penez". 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.