lubomir-14 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Všechny Vás zdravím, mám dotaz ohledně zapojení xenonů z O II facelift do normální O II , má někdo nějaký skušenosti ,rady typy, budu vděčný za cokoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 v té předface byly xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 v té předface byly xenony? ano ty před byly xenony .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) aby tam plně chodily face xenony je potřeba jiná RJ xenonů a trošku si pohrát s drátama - zapojení, do face světel vede totiž CAN z RJ nastavování světel Editováno: 3. Říjen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 aby tam plně chodily face xenony je potřeba jiná RJ xenonů a trošku si pohrát s drátama - zapojení, do face světel vede totiž CAN z RJ nastavování světelSuper ,že to vůbec jde.....a neudělal by ste mi to .....nebo nevíte kdo by to udělal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To budeš předělávat předek předFL OII na FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To budeš předělávat předek předFL OII na FL?já už to mám ......jenom zapojit ty xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Na kolik to vyšlo, jestli to není tajemství? Editováno: 4. Říjen 2009, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Na kolik to vyšlo, jestli to není tajemství?tajemství to určitě není .......cca 20 000,-Kč s tím ,že se prodaj ty díly za ceny dnes obvyklé a nejsou ještě ty xenony....jak to s nima vidíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 chces spojazdnit aj natacanie do stran? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 chces spojazdnit aj natacanie do stran?no kdy by tošlo ,tak určitě...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak už má všechno zapojený včetně naklípění facelift xenonů .Po návštěvě několika autorizovaných servisů mi pomohl jedině ROLBAŘ. Tímto mu chci poděkovat a všem doporučit.!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 rolbař prostě umí, to se musí nechat. Ono kdyby v těch servisech dělali lidi, kteří mají o tu práci opravdu zájem, tak by to vypadalo jinak. Teď jim to tam můžeš jít ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak už má všechno zapojený včetně naklípění facelift xenonů .Po návštěvě několika autorizovaných servisů mi pomohl jedině ROLBAŘ.Tímto mu chci poděkovat a všem doporučit.!!!!! mat tak moznost stretnut niekoho tak seriozneho, alebo rovno Rolbara... U nas v servise neboli schopni ani len nakodovat denne svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Pár fotek je tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=119658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 tak to je ona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.