Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

aby tam plně chodily face xenony je potřeba jiná RJ xenonů a trošku si pohrát s drátama - zapojení, do face světel vede totiž CAN z RJ nastavování světel

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo
aby tam plně chodily face xenony je potřeba jiná RJ xenonů a trošku si pohrát s drátama - zapojení, do face světel vede totiž CAN z RJ nastavování světel

Super ,že to vůbec jde.....a neudělal by ste mi to .....nebo nevíte kdo by to udělal..

Vloženo
Na kolik to vyšlo, jestli to není tajemství?

tajemství to určitě není .......cca 20 000,-Kč s tím ,že se prodaj ty díly za ceny dnes obvyklé a nejsou ještě ty xenony....jak to s nima vidíš??

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak už má všechno zapojený včetně naklípění facelift xenonů .Po návštěvě několika autorizovaných servisů mi pomohl jedině ROLBAŘ.

Tímto mu chci poděkovat a všem doporučit.!!!!! :):palec2::palec2:

Vloženo

rolbař prostě umí, to se musí nechat. :palec2:

Ono kdyby v těch servisech dělali lidi, kteří mají o tu práci opravdu zájem, tak by to vypadalo jinak.

Teď jim to tam můžeš jít ukázat. ;)

Vloženo
Tak už má všechno zapojený včetně naklípění facelift xenonů .Po návštěvě několika autorizovaných servisů mi pomohl jedině ROLBAŘ.

Tímto mu chci poděkovat a všem doporučit.!!!!! :):palec2::palec2:

mat tak moznost stretnut niekoho tak seriozneho, alebo rovno Rolbara... :help: U nas v servise neboli schopni ani len nakodovat denne svetla...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...