Tomáš 27 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj Škodováci i ostatní, mám problém dnes jedu asi 50km/hod. jak se má ve městě a najednou se pííííp a rozblikala se kontrolka žhavení a napsalo mi to něco jako Motorstörg werstatt (mám jí totiž jako dovoz z NDR , hledal jsem to na webu co to znamená, ale nenašel, tak jsem to vrznul do slovníku a poskládal jsem asi toto: "Motorová porucha v místě", ale vem to čert, njn jenže ouvej na semaforu vyřadím na neutrál protože to tam trvá dlouho a už mi nešla vrátit rychlost na "D". Prostě s pákou to nešlo ani dopředu ani že bych to jako odcouval . Vím, že je divné když problikává kontrolka "spirálka" žhavení a nejde řadit ale je to tak. Nějak se mi to potom povedlo, dojel jsem domu a potom už s pákou nešlo hnout ani za boha. Mám to na poloze "P" a nehnu s tím ani kdybych se rozkrájel. A je divné že svítí stále ta noha u řadičky jako, že mám sešlápnout pedál a přitom ho mám až na podlaze a nic. Poraďte někdo co s tím může být, nesetkal se s tím někdo z Vás? Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 A brzdový spínač je v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš 27 Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 A brzdový spínač je v pořádku ? To nevím, jsem Lama nekontroloval jsem to a nevím ani jak, hlavně se snažím přijít tomu na kloub. Nevíš jak to zkontrolovat abych s tím hnedle nejel do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 To by fakt mohl být ten spínač. Svítí ti brzdová světla při sešlápnutém pedálu brzdy? Jinak by to bylo fajn napíchnout na vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Brzdovy spinac ma 2 spinane kontakty. Jeden ide do RJ motora a druhy spina svetla. To ze mu pojdu brzdovky neznamena ze je spinac v poriadku. SKor moze byt vtedy KO ked auto ma problemy. Vo VAGu rj motora ,blok hodnot,kanal 6 ,pole 2 zobrazenie 000 vsetky pedale v klude, 001 brzdovy pedal pomaly zatlacas az sa rozsvieti 1,kusok od hora,dalej stlacas az sa rozsvieti 011. je v poriadku . prva pozicia 100 znamena stlaceny spojkovy pedal. prip 111 obidva nadoraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.