LADIS AMBROS Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 f1 ,2001,1,4 16V 74KW. sVITI MI DELSI DOBU ABS ASR A KONTROLKA MOTORU A SVITILO I EPC. DLE VAGU JEN SPATNE CIDLO TLAKU SACIHO POTRUBI CIDLO VYMENENO AUTO ZAS JEDE ALE KONTROLKZ SE ZAS ROZCITILU ABS ASR A MOTOR. ABS ani asr nefunguje. kontroloval jsem pojistky na palubce z boku a vse je ok vag hlasi sporadicka chyba nic vic kdyz se da vymaz tak po nastartovani se oept objevi zadne problemy s motorem jen ty dva systemy nefunguji. Svazek je zavesen a je cisty. Co s tim ? Nejake cidlo??Nekde? Vycistit?Poradite diky za kazdou odpoved. Jinak odpoved typu hledej na foru je mi k nicemu prolezl jsem snad celou elektriku a o asr je tu jeden clanek kterej je mi k nicemu. dIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) Mrkni sem, píše se tam o kontrolce ABS mohlo by to bejt tím. Editováno: 3. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 jj zkus zkontrolovat ty pojistky nad baterkou, mě to dělalo to samí, když jsem jí vyměnil je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Pojistky nad baterkou jako v tom krytu baterie?Jsou pojistky snad se nebudete smat ale predhcozi ma vozidla meli jen jedny pojistky.. tkazš se ted docela divim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jo jsou v tom kratu baterie, koukni se do odkazu co ti sem dal Luďa, máš tam i fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Diky alzbetce i Vam, jsmer zjisitil kde mam druhe pojistky. 6 pojistka uplne krajni je kaput prepalena. Takze jeste dnes jedu koupit pojistku a vymenit snad to bude ok Dikz Vam moc lidi za rady Odpoledne dodam info jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Bacha na ní. Jak sem už psal tady , originál je ""děsně"" drahá. stojí závratnejch 52 Kč. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Hele chlape diky ti za radu bylo to tak pojistka stlaa ale uz 64 coz je stejne palak za pojistku a kort kdyz jsem ji nesehnal nikde jinde nez ve skodocvce...vymenli jsem to a v pohode uz ty systemy funguji a vse je ok diky moc za radu a hodne ujetych km bez svestek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.