Vaša Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) setkal se někdo s tím že by barvy drátů v autě neměly barvu co mají mít ??? třeba CAN pohonu že by nebyl orančovo černá a oranžovo hnědý a byly oba třeba černo zeleny bez rozdílu ??? jedná se o kabeláž k parkováku která mě byla dodána a dodavatel mi tvrdí že je to v naprostém pořádku a jde to tak i do výroby. Já viděl hodně OII i několik OII FL a nikde to tak nebylo že by byly jiný barvy než co jsou ve schématec natož aby bylo 8 drátů a všechny stejnou barvou Editováno: 4. Říjen 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 v autě jsem se nesetkal ale u dodavatelů setkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Nejsem teda žádný znalec, ale mám na svém autě CAN vedení u kterého jsou oba vodiče nerozeznatelné. Už nevím při jaké příležitosti jsem na to narazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 vzpomeneš si barvy ? nebo bylo špatně poznat zda jde o oranž. černou nebo oranž. hnědou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 za sebe říkám, že z prvomontáže s tímto auto nikdy nevyjelo, ale u dostaveb se to občas stane a pak aby se v tom prase vyznalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Barva musí sedět škodovka nic nepředělala .-)))))origo s vyroby ale jinak již různé věci co jsem pokoupil jsem třeba musel předělat a domotat elektriku......ale to je jasné lidi to poskládají a pak k tomu dají jen nějaké dráty :-)))))) ale jinak ok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 tak teda netuším proč se dodavatel se mnou pře že je to naprosto v pořádku a že viděl jak to montují do aut já nikdy nic takovýho neviděl ani u škody ani u audi, seat, vw a to mi ještě tvrdí to, že vodiče CAN pohonu a napájení končí u B sloupku je taky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jo to víš on potřebuje prodat..to je jako svíčky bez knotů. Že nehoří, ale svíčky to jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) vzpomeneš si barvy ?nebo bylo špatně poznat zda jde o oranž. černou nebo oranž. hnědou ??? Čím víc o tom přemýšlím, tak to asi nakonec nebyla origo kabeláž, ale dodělávaná u BT HF. Podle mě tě ten tvůj dodavatel tahá za nos. Editováno: 4. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 já právě vím jak to má vypadat např. kabeláž od Badyse je přesně podle schémat a podle mého vkusu ale jiný dodavatel (zboží si donesl zákazník) stále tvrdí že neví co se mi na tom nelíbí že prodal nejméně 15 sad a jsem první co si stěžuje (stěžoval jsem si protože jsem musel zákazníkovy vysvětlovat že chci 100,- navíc za nadstavování kabeláže nepočítaje doměřování kterej drát je k čemu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 (editace) tak která z nich je originál například ta horní je na propoji P a Z o 20cm kratší, Z repráček o 1m, přední o 1.2m a o napájení nemluvě, chybí tak 1,5m že by spodek byl originál bohužel do tohoto tématu nejde vložit fotka.. Editováno: 27. Říjen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 79 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Nove parkovačky už idú na can pohonu, nie na komfort, preto ina farba - nie fialova ale čierna.. vodiče su dobre ak ich budes "hnat" po pravej strane auta, ja som tiez mal problem s dlzkou tak som to napojil pri abs jednotke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 co ??? 1/ bud myslíš oranž. fialovou a to je CAN infoteiment, nebo fialovou CAN komfortu u OI atd = oboje nesmysl 2/ zminované kabeláže mají CAN tažen zeleno černo cosi barvou (oba) 3/ na ABS jsi napojil co ? jsi nadstavoval o metr přední čidla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.