Malunky Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Zdravim, dnes som dostal avizo ze octavia uz je vyrobena a cakame na dodanie. Kolko to moze trvat lebo uz sa neskutocne tesim. Inak OCTA bude vo verzii business 1.8 tsi + športový podvozok + 17 kolesa + nejaka elektronike este navyše...foto potom dodam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Cca 1 tyzden. Ale zalezi aj kde bola vyrobena. Ci v Cechach alebo v BRATISLAVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 športový podvozok + 17 kolesa..... to mám taky... nevím cos měl za auto, já O1 se standartním podvozkem a 195/65 R15 a je to rozdíl hodně velký.... vracáky to jede jak po kolejích, drandí to jak motokára, ale pokud je nekvalitní povrch tak tě to vytřese opravdu hodně tahle kombinace opravdu není pro někoho kdo chce pohodlí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malunky Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 športový podvozok + 17 kolesa..... to mám taky... nevím cos měl za auto, já O1 se standartním podvozkem a 195/65 R15 a je to rozdíl hodně velký.... vracáky to jede jak po kolejích, drandí to jak motokára, ale pokud je nekvalitní povrch tak tě to vytřese opravdu hodně tahle kombinace opravdu není pro někoho kdo chce pohodlí... No predtym som mal Superb na 17 kolach zima leto cize to pohodlie a citlivost na nekvalitny povrch znam....ale za ten vzhlad + zlepsenie spravania podvozku pri dynamickej jazde mi to stoji....aj tak zvacsa jazdim po cestach a nie po lesnych skratkach....dufam ze budem iba spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.