mole.first Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) EVERY DAY TUNING si Vás všechny dovoluje pozvat na druhé pokračování podzimního bowlingové turnaje v Turnově. Kdy: 14.listopadu 2009, 16:00 Kde: B&B Turnov (jako minule) Jak: turnaje se mohou účastnit čtyřčlenné týmy. Každý tým odehraje dvě kola, poté se výsledky sečtou. Budou vyhlášeny tři nejlepší týmy a nejlepší jednotlivec. Vítězové obdrží trofeje a mediale. Za kolik: startovné je prozatím stanoveno na 150 Kč. Čím víc lidí přijede, tím bude startovné menší. Budeme rádi, když s námi oslavíte konec pořadatelské sezóny EDT 2009 a přispějete svou účastí k dalšímu nezapomenutelnému zážitku sobě i dalším. Prozatím by se rádi zúčastnili: za EDT: mole.first a Tequii Pešír Sinius AdamCZ a Krteček bedlickaa Nowoot a MalaPacka mira se svou ženou Bumbrlik Vašek a Janina Ladis Lucky Laczo za ZBYTEK SVĚTA: Dakie (OC) lukkysek (SH) Werča Ř. (facebook) Alča M. (facebook) Jakub D. (facebook) Petr S. (facebook) Šamani - Ol@f, Kosta, Srb a Lisek (OC) TomasB s polovičkou (OC) tomastdi (SH) Dan (firma) Mates (bývalý EDT) beedone (OC) Luks (OC) na otočku Editováno: 9. Listopad 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 EDT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 EDT Mole připiš tam ke mě mou ženu:-)kuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 V loni to bylo 22 lidí / šest týmů. To musíme překonat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Doufám že se to podaří. Bude sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Doufám že přátelé z EDT již trénují a zbytek světa si na koule ještě nešáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) Možná se stavím podívat jak to koulíte a spíš na pokec. Ale to se uvidí podle toho jak bude vypadat noha Škoda, že nebudeme moct obhajovat svole loňské umístění Editováno: 15. Říjen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Já trénuji určitě na koule si šáhám pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 taky trénuju taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Já trénuji určitě na koule si šáhám pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 jo miro, přesně takhle sem to myslel, hezky namakat pravačku mates: třeba vynalezneš nějakou novou techniku při který nejsou potřeba nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Už jen 13 dní, nikdo víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 spíš někdo míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nestraš, auto nevypadalo tak hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 to není autem, ale mnou... čas ukáže co dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Právě mi dorazily trofeje - Trofej pro NEJLEPŠÍ TÝM, Trofej pro NEJLEPŠÍHO HRÁČE, a zlaté, stříbrné a bronzové medaile pro hráče z nejlepších tří týmů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 tak čas ukázal, musim všm s lítostí oznámit, že na bowling Pešírka nedorazí a asi ani nevím, jestli dorazí s námi ještě někam, ale snad jo. Já tam ovšem budu a chci pohár!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Takže kamarádi, já to určitě do 16.00 hodin nestihnu. Bohužel musím do práce. . A jak to vypadá, tak končím až někdy k večeru. Ale pokud by se změnila situace, určo dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 ahoj tak koukam docela pokud dnes zorganizuju lidi ktere budou chtit jit tak se rad zucastnim a rad uvidim super lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 pešír: tak to se nadřeš, já ho z ruky jen tak nedám foromen: dědouši, budu držet palce ať to vyjde, ale neriskuj zbytečný trable tomastdi: doraž i když nebudeš mít tým kompletní, můžeš ho postavit na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 pešír: tak to se nadřeš, já ho z ruky jen tak nedám foromen: dědouši, budu držet palce ať to vyjde, ale neriskuj zbytečný trable tomastdi: doraž i když nebudeš mít tým kompletní, můžeš ho postavit na místě Skoda hral bych s tamasem TDI rad uz jsme se i dohadovali a rad bych vas videl a pokecal ale mam zapas to je pi...... .tak treba priste to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 štve mě že nemůžu dorazit:(...musím v sobotu do práce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak kluci, špatná zpráva. Nepodaří se mi z 85 % dorazit. . Ještě skusím někoho ukecat, kdo by vzal šichtu za mě, ale vidím to na levačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak se objevím na kukačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.