peetr Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2002062301 Otázka : lze ve fabii provozovat sex? Mladý lidi, zřejmě cílovou skupinu pro model Junior, jistě zajímá i tento fakt. Odpověď : ne. Komentář ze dne: 25.08.2005 16:04:52 Reagovat Autor: Pegro Titulek:Sex ve Fabii? Jde to. Tento zázrak jménem Fabia kombi 1,4MPi máme v práci. Sice jsem se zděsil, když jsem na rozpysu viděl, co jsem na svou (naštěstí krátkou) služební cestu vyfasoval, ale jeden zážitek se stopařkou to plně vynahradil. Měřím skoro dva metry a zmíněná stopařka měří 175 cm.(Vím to přesně, neboť se vídáme dodnes) Maximálně jsem sklopil sedadlo spolujezdce a klasická misionářská poloha se stala proveditelnou :-) Ale jinak by to fakt asi nešlo! :-)) Tak teda nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Když se posunou dopředu přední sedačky, případně se sklopí, dá se sexovat i na zadních místa tam je dostatek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 presne tak ako pise dundee ale najlepsie je sklopit predne sedadla a posunut ich do zadu a je to ako na posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Kdysi jsem sexoval ve Škodě 100 a ta byla omnoho menší, to spíše autor k tomu potřebuje postýlku a lampičku a další pohodlí. Už asi u něj dlouho příroda nezavolala. Jinak dobré téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Jasnacka ze to de zpusobu je mnoho kdyz byla fabie este seriova taky zazila veci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 vynechajme detaily a okolnosti ale vsetko sa da len treba chciet staci dat predne sedadla nadoraz dopredu a mat trocha fantazie. v idealnom pripade partnerka pod 170. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Když to šlo v Unu tak z fabky strach nemam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak Fabie to jeste nezazila, ale Felda jooooo Myslim, ze to bude v pohode proveditelny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 No jasně že to jde, stačí když příroda zavolá a jde cokoliv. Pamatuju si i na i na stejné vzpomínky z mého předcházejícího rapídka a taky z favouše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 no jéje a na nekolik zpusobu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 když to přijde, tak se dí v v Matizu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Asi půl roku jsem ...... v Rapidu a bez problémů. Akorát jsem měl vždy odřené koleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 ked sa to da na rebriku, vo fabine je to balada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 vynechajme detaily a okolnosti ale vsetko sa da len treba chciet staci dat predne sedadla nadoraz dopredu a mat trocha fantazie. v idealnom pripade partnerka pod 170. uplny suhlas... velmi osvedcene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Ty vago...to je hustý téma...mno i na koníka to jde...a ze zadu...ale to mám vykroucenou hlavu mám sedánka...ale je to dobrý taky na kapotě venku v -5...a nezkoušel to někdo v kombíku v kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a co teprv v -5 v pěti, to by bylo teprv hustý :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 a co teprv v -5 v pěti, to by bylo teprv hustý :-))))))) cha, a co vůbec v pěti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 jasne ze sa da na zadnych s prednymi sklopenymi dopredu a posunutymi dopredu najlepsie auto na šukanie bolo jednoznacne stara skoda 105-130 tam bolo miesta vzadu uno tuto bela de luxe fakt po slopeni prednych sedadiel uplne dopredu a ich posunuti si mohol babu aj otačať ako si chcel... ale najviac nasralo ked ma 5 sekund pred ukoncenim prebrali z tranzu mestsky a baterkou mi svietili do ksychtu. ach to boli casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Byrto: tak to musel být dobrý šok. Ještě jsi měl štěstí, že se nelekla přítelkyně, jinak by tě přikryli bilou plachtou a hurá do nemocnice na rozdělení. A to by pak byla teprve sranda. Jo, abych nezapomněl na svůj názor, tak v Fábii to jde, i na Fábii to jde, když je příjemně zahřátá kapota, je to super. Jen nesmí být čerstvě napastována, jinak se tam přítelkyně, těžce drží : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 uuu nakopotě to nééé Ještě by podřela prdelkou kapotu.... ... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 uuu nakopotě to nééé Ještě by podřela prdelkou kapotu.... ... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Tak na todle byla nejlepší šestsettrojka. Přední sklopná sedačka vcelku+bufík - ideální kombinace. To bylo panečku letiště uvnitř! Já ji měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Přítelkyne 165cm ja 193cm a tam se da delat veci ty voe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.