strelmistr Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) Ahoj, mám O1 r.v. 05 a při dodatečné montáži HID sady se mi zobrazuje kontrolka prasklé žárovky. Lze tento problém nějak řešit , klidně i za cenu odpojení řídící jednotky prasklých žárovek , kde ji najdu?? Děkuji za rady Editováno: 23. Říjen 2009, autor: strelmistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 moznosti je vic: 1, ve vagu zmenit kodovani budiku, zrusit kontrolu prasklych zarovek 2, prodava se kondenzator s odporem (kontrolni jednotka si mysli, ze je zarovka OK), prodava se to i na webu, ale myslim si, ze je zbytecny za to platit, lepsi dobastlit hodnoty z hlavy nevim (na presny hodnote nezalezi), zjistim a dopisu je sem (i schema) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 http://www.motordiag.cz/produkt/warning_canceller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Existuje taky treti moznost: Dej ty pseudoxeny (HID) zase do hajzlu a vrat se k zarovkam, nebo si kup auto s origo xenonama. Zbavis se problemu s kontrolkou. Ostatni ucastnici ti budou vdecni, ze jim nesvitis do ksichtu. Nebudes jezdit s autem, kterym porusujes zakon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Jj, moje řeč a taky slova zvolena tak krásně ... Občas se s takovým autem naproti potkám a jak vidím xenon v parabole, tak jsem naštvanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strelmistr Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Existuje taky treti moznost:Dej ty pseudoxeny (HID) zase do hajzlu a vrat se k zarovkam, nebo si kup auto s origo xenonama. Zbavis se problemu s kontrolkou. Ostatni ucastnici ti budou vdecni, ze jim nesvitis do ksichtu. Nebudes jezdit s autem, kterym porusujes zakon. No jo, tady je zase někdo moc chytrej a přitom jezdí chcíplou 1.6tkou Editováno: 1. Listopad 2009, autor: strelmistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak26 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jakou má prosímtě souvislost objem motoru s majitelovou inteligencí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jakou má prosímtě souvislost objem motoru s majitelovou inteligencí? hehe jak vidis tak hodne, nekdo ma potrebu si nedostatky kompenzovat objemem motoru :-D asi dalsi z mnoha zavodniku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.