roti Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 jinak co me na SII vadi, tak to je pri jizde v noci odraz snad 1/2 osvetlenejch budiku v celnim skle. Tohle kluci v MB fakt nevychytali! Takze i v noci jezdim se stinitkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 ja mel take Passata 3BG (2003) a dokazu tvrdit, ze komfortnejsi svezeni ve trech je presto v Superbu, kde proste prostor pro nohy udela hodne! Ale asi bude rozdil, kdo vzadu bude sedet. 3x120kg a 3x60 je velkej rozdil. Ja pokazdy vezl 3 holky kolem 20let... Tak mezi dvacetiletýma holkama bych to vzadu určitě snesl i na delší trasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 jinak co me na SII vadi, tak to je pri jizde v noci odraz snad 1/2 osvetlenejch budiku v celnim skle. Tohle kluci v MB fakt nevychytali! Takze i v noci jezdim se stinitkem... Zameril jsem se ted pri jizde ve tme na odraz budiku v celnim skle (do ted jsem to nejak nepostrehl) a vidim v horni casti skla necelou 1/3 budiku, ale touto casti se stejne nedivam a tak to neregistruju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Vadi mi, ze se pro funkci Comming/leaving home pouzivaji xenony, takze jsem stejne jako na OII prekodoval na mlhovky a jsem spokojen. Myslíte, že by to zvládli i v autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Nevim co umi VAS/ODIS, ale jinak na tom neni nic tezkeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Lancelot: mě to v autorizáku dělali. Hned při koupi auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Ok, při servisu se na to zeptám. Ale ještě musím rozmyslet, jestli to vůbec chci. Na jednu stranu je mi líto xenonů, ale mlhovky nebudou tak hezky svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Upravená Škoda Superb Combi 2.0 TDI dostala výkon 210 koní a 435 Nm http://www.novinky.cz/auto/tuning/314545-upravena-skoda-superb-combi-2-0-tdi-dostala-vykon-210-koni-a-435-nm.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechinio Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Dobrý den, nemáte někdo prosím skušenost s přimichaváním ethanolu do benzínu v superbu II 1.8tsi ? Bez výměny řídicí jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 ten motor má problémy sám o sebe z dobrou údržbou a palivom , keď nemáš na banániky nekupuj opičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Superb II 2.0 TDI 125 kW DSG po ujetí 538 000 km.Superb.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 dosť som sa na tento "test" tešil ale zase sú to len Vaculíkove múdrosti ... ale aspoň ako vzorka je to fajn , inak 350-450tkm SII sú už bežné , poväčšine v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 No pokud má to auto jiný motor, jinou převodovku, generálku zadní nápravy a snad i přední, co by se na tom mělo pokazit? Předpokládám, že motor měnili se vším (turbo, vstřikovače, čerpadlo) když byl v časovém presu. To, že motor jezdí někde jinde v autě, o něčem vypovídá? Někdo najede 10 tisíc za rok, stačí mu jeden motor na půl života. To jako vypovídá ten test, že se nerozpadla kastle po půl milionu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Elektro-Superb http://www.stream.cz/nejnovejsi/meziplyn/10001914-elektro-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Hm, to bych si chtěl zkusit, jak se s tím jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Statistika Superbů:- počet vyrobených kusů SI + SII je přes 750 000 (z toho SI přes 136 000) - na českém trhu je poměr firemní vs soukromé prodeje 65% vs 35% - podíl dieselů v ČR je 85%, u SII Combi 92 % - každý pátý s pohonem 4x4 - největší prodej za rok 2014 byl v Číně a to 30 722 ks, další pořadí: Německo 13 669, V. Británie 5955, Polsko 5299 a pak ČR 4550 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak já jsem ten pátý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 ...taky jsem tuto statistiku viděl už někdě, no zas to nevypadá jako uplně sračka auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Kazimir - aj to niekto tvrdí že je ? poznám viacmenej spokojných majiteľov , ak sa aj niečo vyskytlo tak väčšinou nie vážne a poriešilo sa to v záruke , nadávajú dnes len tí jézeďáci ktorý to doniesli z nemecka za tri koruny , malo to 500 000km , tri zlepené búračky za sebou a sype sa to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) ...to jsem zahlídl na několika webech o autech, kde si do něj ráčili více či méně kopnout, že je úzkej, nepohodlnej, postavenej na golfu, apod. Diskuze pod tím nebyly taky nic moc, prostě vivat Passat, vivat Audi.... Ovšem ten Passat má jen pár goodies k dobru (výběr barev, čalounění, dvojí skla, možná víc utlumenej, etc...), kde se cenově v Highline např. dostává celkem dost vysoko. Osobně ho mám od novoty, a můžu potvrdit, že auto bylo vyrobený jako dostavník, a taky tak funguje. Podvozek má stejnej až na nádrž s Passatem B6 (B7 bez DCC). Což lze poznat v konfigurátoru Autokelly nebo ETKA i přes mediální masáž, že stojí na jiném podvozku, užší je cca o 3mm, což je akorát tvarem výplní dveří v nejkratším bodě a úzkost dělá podelné natažení. S B7 a B8 už je to zas o něčem jiném, ale v roce 12, co jsem ho kupoval MR13, jsem za srovnatelnou výbavu měl cenu o 100k výhodnější než Passat a to v Passatu bych mohl ještě blbnout s výbavou, kde bych si mohl připlatit i 200-300, jen se mi nelíbil a dávat přes mega se mi už nechtělo... Jinak souhlas, kromě pár kravin s tím autem nic není... Kupoval jsem ho na ježdení dálek s ohledem, že do něj naházím co potřebuju (čili ne Tetris) a bez nějakých omezení se svezu kam potřebuju. Mimo D1 a podobný terén je to pohodlné auto ve srovnání s Oktávií. Za sebou mám věšák na oblek, napříč se vejde i lednička, žádné na štorc, oblečení se nezmačká.... Zkušnosti mám - s A6 C5 (jízdně dinosaurus) a C6 (bez vrcholné výbavy srovnatelné se S2) - s S1 (dtto) jen pohodlnější sedačky - s B5 a B6 (to samé co Audi) Pokud tedy auto nemá DCC nebo vzduch, tak jediný rozdíl jsou větší kola u konkurence, tedy větší možnost větších profilů nad 45. Jinak cena/vs výkon je velmi dobrý, tedy auto je lepší v porovnáním s tím, s čím jsem jezdil před lety a to tehda byla prémie. Editováno: 10. Srpen 2015, autor: Kazimir80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 pohodlnosť je vec pohľadu , na limuzínu by to mohlo byť mäkšie a húpavejšie , ale ja zase nemám problém ani tak ako to je , a perfektne sedí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 souhlas, akorát na platformě VW nebylo na čem, FL S2 přišel pozdě, a DCC už si nechali pro S3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagotamd Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Ahoj všichni, nevím kam to dát, tak zkusím sem. Mám krátce S2 1.6tdi najeto 310tis ale auto jako nové a to doslova. Zdá se mi že jde dost těžko řízení, no možná se mi to jen zdá ale čekal bych řízení víc posilované. Prostě i když jedu pomalu není to na řízení jednou ručkou :) Ale občas ten volant prostě musím chytit. Jinak až na to že mám slabého prckoleta 1.6tdi jsem z auta velice mile překvapený a to hlavně pohodlí které kazí řízení. Proto bych se tu rád zeptal i když vím že se bude blbě odpovídat, ale řízení se mě zda že jde dost ztuha i když jedu pomalu :( Sice v zatáčkách dobře auto cítím, ale moc mě to nesedí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Tvůj dotaz patří sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagotamd Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.