mr.pecoun Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 kolik se vejde do nadrze fabie do 1 cvaknuti (kolik je v ten okamzik LITRU paliva) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 45 litru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 kolik se vejde do nadrze fabie do 1 cvaknuti (kolik je v ten okamzik LITRU paliva) Kolega tak to kua neviem stale mam plnu nadrz takze neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 ja tankuju přibližne od prvniho signalu rezervy a vejde se mi asi 36l do prvniho cvaknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 no jo ale kolik tam potom mas,me zajima kolik je fyzicky litru po natankovani v nadrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Figaro Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Ahoj jednou nebo dvakrát jsem tam natlačil 58l ale měl jsem vyjetou i rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Kolega v praci tedkon narval do kratky Fabie 65 litru!!!!! Tankoval u pumpy, u které teče benzín děsně pomalu, tak asi tu nadrz narval na 100% vcetne nejakejch bezpecnostnich mezer. Jinak tu nadrz mel predtim taky uplne prazdnou, ze mu na PP ukazovalo 5 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 ja tankuju přibližne od prvniho signalu rezervy a vejde se mi asi 36l do prvniho cvaknutí Presne, jak mi zacne rvat kontrolka benzinu, tak se snazim co nejdriv na pumpu a tankuju do prvniho cvaknuti. Uz asi rok tam ma vzdy 36 - 37 l, predpokladam, ze kolem 7-8 litru zustalo v nadrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Kolega v praci tedkon narval do kratky Fabie 65 litru!!!!! Tankoval u pumpy, u které teče benzín děsně pomalu, tak asi tu nadrz narval na 100% vcetne nejakejch bezpecnostnich mezer. Jinak tu nadrz mel predtim taky uplne prazdnou, ze mu na PP ukazovalo 5 km. Tak to nejspíš na této benzínce "OKRÁDAJ" a počítadlo přeměřuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 (editace) Kolega v praci tedkon narval do kratky Fabie 65 litru!!!!! Tankoval u pumpy, u které teče benzín děsně pomalu, tak asi tu nadrz narval na 100% vcetne nejakejch bezpecnostnich mezer. Jinak tu nadrz mel predtim taky uplne prazdnou, ze mu na PP ukazovalo 5 km. 65 litrů do Fábie Sám tomu přeci nemůžeš věřit Nádrž má 45 litrů a z toho je asi okolo 6 litrů rezerva Na obrázku máš údaje z Dílenské příručky Fábie. Já sám jsem nejvíce natankoval 43 litrů a to mi PP ukazoval dojezd 10 km. Editováno: 21. Duben 2006, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Když jezdím do Alp, tankuju taky kolem 55 litrů, aby jsem dojel až do bezcelní zóny mezi Ital-Švýcar. kde je ještě levnější benzin než u nás a ještě levnější chlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Když jezdím do Alp, tankuju taky kolem 55 litrů, aby jsem dojel až do bezcelní zóny mezi Ital-Švýcar. kde je ještě levnější benzin než u nás a ještě levnější chlast Vypadá to, že jezdíme na hory na stejné místo A když už jsme u toho tankování. Zrovna v Livignu v Itálii nebo i v Německu jsem si všiml, že tankovací pistole mají takový límec, který asi zabraňuje unikání par do ovzduší, ale že zároveň asi do půlky stlačuje odvzdušňovací ventil, co je v hrdlu nádrže. Takže člověk standardním způsobem natankuje o nějaký ten litřík víc než v Čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 65 litrů mu možná ukazoval stojan,ale rozhodně to neměl v nádrži. Fábku vždy tankuju až po vrch vč. zamáčknutýtu čudlu na odvětrávání nádrže. (U TDI to neva) A Nikdy jsem do fábky nedostal víc jak 55l. A to jsem jel už 30km s dojezdem 0km. Ale taky jsem potkal benzinku - konkrétně na výjezdu z Brna po pravé straně před odbočkou Modřice,kde mají sice stejně levný PHM jak u Carrefouru,ale 2x jsem tam natankoval cca o 4litry víc než kdekoliv jinde. Tak jsem tam přestal jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 nevim chlapci, jak jsem koupil tak prodavam. Hnedka to prej ten kolega rikal sefovi, by si nemyslel ze si béňo tankoval do kanistru no a sef zakazal jim na te pumpe tankovat. Ale i me by zajimalo kolik je maximum te nadrze kdyz tu lidi povidaj 55 litru a nekdteri pouze 45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Bezne tankujem tych 35 az 40 litrov, ale ked mi pipne rezerva a PP ukazuje dojazd pod 40km/h, tak do fabky sa mi najviacej podarilo dostat 56litra benzinu Kdesi som cital clanok ze pod vplyvom obchodnej inspekcie vydala Skoda auto vyhlasenie ze nadrz sice ma 45 litrov, ale spolu v expanznymi nadrzkami ma az okolo 56 litrov. Tych 65 sa mi zda privysoke cislo, isto by som podozrieval cerpacku, aj ked... HTP COMBI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Když je dojezd 0 tak tam dám 42 l. Když ještě zmáčknu čudlík na odvzdušnění tak celkem 57 l ale to byl strop. Přes 60 l tam nenarveš. Ale mám ropáka a nějaký rozdíl tam asi bude s benziňákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Dieslove motory nemaji nadobku s aktivnim uhlim, takze tam bych se pretankovavani nebal - u benzinaku to striktne nedoporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopez4631 Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Když jezdím do Alp, tankuju taky kolem 55 litrů, aby jsem dojel až do bezcelní zóny mezi Ital-Švýcar. kde je ještě levnější benzin než u nás a ještě levnější chlast Vypadá to, že jezdíme na hory na stejné místo A když už jsme u toho tankování. Zrovna v Livignu v Itálii nebo i v Německu jsem si všiml, že tankovací pistole mají takový límec, který asi zabraňuje unikání par do ovzduší, ale že zároveň asi do půlky stlačuje odvzdušňovací ventil, co je v hrdlu nádrže. Takže člověk standardním způsobem natankuje o nějaký ten litřík víc než v Čechách. Asi určitě, tankuju v Livignu na první bezince, vždy naběhne "pikolík" zeptá se, asi jediným slovem co umí FULL ? . Pak se jdem kouknout naproti k okruhu jak tam řádí někteří mistři na ledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 (editace) Koukám, že se tady mezi náma najdou kouzelníci, kteří do 45 litrové nádrže Fábie natankujou o deset i více litrů benzínu. A nebo kouzlí obsluha pump, ale to jsou pak podvodníci Editováno: 21. Duben 2006, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 ja tankuju přibližne od prvniho signalu rezervy a vejde se mi asi 36l do prvniho cvaknutí Presne, jak mi zacne rvat kontrolka benzinu, tak se snazim co nejdriv na pumpu a tankuju do prvniho cvaknuti. Uz asi rok tam ma vzdy 36 - 37 l, predpokladam, ze kolem 7-8 litru zustalo v nadrzi. Tiez tankujem po pipnuti rezervy a vzdy je to asi 40l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 65l do nádrže to je blbost a jestli ne tak patnact litru si veze na zadním sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Do nádrže se vejde 45l, do expanzní nádoby 13l, celkem tedy max 58l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Mě se nejvíc podařilo nacpat do nádrže necelech 51 litrů a to sem přijel na laně když mi v kopci před benzinou došla štáva. A tankoval jsem až po uzávěr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Mám naftu domací sudovou a 60l do nádrže strop. Stačí přidržet odvzušňovací ventil v hrdle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 jj, 65 litrov je uz podvod. nieco cez 55 litrov sa da v pohode nabrat do vysusenej nadrze s trochou benzinu na spodku. ked sa mi to stalo prvy krat na pumpe pri stojane ktoremu to trvalo desne dlho, myslel som ze mi tecie nadrz alebo stojan je pokazeny. automaticky som sa zacal obzerat okolo auta ci tam nebude farebna louzicka a nezabudol som pridat par blbych poznamok oblsuhe na pumpe. potom som ale precital nieco k veci na nete a odvtedy pri dlhych cestach tankujem rano pred jazdou +10 l do zasoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.