Publikováno Listopad 17, 200915 r Mam fabiu 1.2 47kW (bubnove brzdy vzadu), ked idem okolo 120 - 130 kmh a prudsie zabrzdim zadne kolesa zostanu zablokovane aj ked pustim brzdovy pedal a potom musim asi tak 10 minut trhat s rucnou brzdou aby to povolilo. (pravy zadny bubon je stale horuci, takze oblozenie stale sucha o bubon).Nikto v servise mi nevie povedat co by to mohlo byt a uz to rozoberali asi 10000000 krat.. Nenapada vas nieco?? Dakujem.
Listopad 17, 200915 r Je spousta možností. Špatný vratný pružiny (vytahaný) nebo někde za něco drhnou a po sundání bubnu maj volnost, zatuhlí prasátko, přimáčklá-romáčklá přívodní trubka-špatně se vrací kapalina.....
Listopad 17, 200915 r vymen brzdove valeceky a vsetky spruziny na obidvoch stranach a mas po probleme !!!!!!!!!!!!!!!! ak mas scuchane celuste tak aj tie! Upraveno Listopad 17, 200915 r od Lukas1450
Listopad 17, 200915 r alebo vynde ta to lacnejsie kup zadnu kotucovu napravu na vrakovisku! cca 100 eur
Listopad 17, 200915 r vymen brzdove valeceky a vsetky spruziny na obidvoch stranach a mas po probleme !!!!!!!!!!!!!!!! ak mas scuchane celuste tak aj tie! Pokud budeš nakupovat, Tak si kup díli na FELICII! Pružiny a všechno je stejný, jen tě to vyjde levnějc. Já na svojí fabču kupoval všechny pružiny a ušetřil sem 200kč.
Listopad 17, 200915 r Autor Dakujem, zajtra idem spekulovat. Chcem sa este spytat nemoze to byt nejaka zavada ABS?
Listopad 17, 200915 r Při ABS by ti kola blokovali nebo svítila kontrolka na palubce. Na poruch ABS sou vyvěšený témata. Tady je téma, kde najdeš pojistku ABS. Jinak pak VAG a někoho, kdo s ním umí. Mě se osvědšil Škoda servis FROMMER v Olomouci. Pak ješe brzdová pumpa + posilovač, ale to by naopak nebrzdilo.
Listopad 19, 200915 r Autor Bol som v skoda servise a tam si myslia, ze by to mohol byt hlavny brzdovy valec (cenu odhaduju na cca. 320€) , ale co viem tak ked je ten zly tak brzdy nebrzdia.. a este zadne valceky uz tecu takze aj tie treba vymenit. co vy na to? lebo ta cena je neuveritelna.....
Listopad 19, 200915 r Pokud ti tečou zadní prasátka, tak bych začal tam. Tam to není takvé pálka. Brzdovej válec bych si nechal až jako další možnost. Podle mě by s válcem blbnul i předek.
Listopad 20, 200915 r Autor mam najazdene 127000km, no teraz mam opacny problem auto momentalne na zdne brzdy nebrzdi vobec. V skodovke nevedia co stym.. Uz ma to dost sere (.. Upraveno Listopad 20, 200915 r od martin.s
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.