Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam fabiu 1.2 47kW (bubnove brzdy vzadu), ked idem okolo 120 - 130 kmh a prudsie zabrzdim zadne kolesa zostanu zablokovane aj ked pustim brzdovy pedal a potom musim asi tak 10 minut trhat s rucnou brzdou aby to povolilo. (pravy zadny bubon je stale horuci, takze oblozenie stale sucha o bubon).Nikto v servise mi nevie povedat co by to mohlo byt a uz to rozoberali asi 10000000 krat.. Nenapada vas nieco?? Dakujem.

Je spousta možností.

Špatný vratný pružiny (vytahaný) nebo někde za něco drhnou a po sundání bubnu maj volnost, zatuhlí prasátko, přimáčklá-romáčklá přívodní trubka-špatně se vrací kapalina.....

vymen brzdove valeceky a vsetky spruziny na obidvoch stranach a mas po probleme !!!!!!!!!!!!!!!! ak mas scuchane celuste tak aj tie!

Upraveno od Lukas1450

alebo vynde ta to lacnejsie kup zadnu kotucovu napravu na vrakovisku! cca 100 eur

vymen brzdove valeceky a vsetky spruziny na obidvoch stranach a mas po probleme !!!!!!!!!!!!!!!! ak mas scuchane celuste tak aj tie!

Pokud budeš nakupovat, Tak si kup díli na FELICII! Pružiny a všechno je stejný, jen tě to vyjde levnějc. Já na svojí fabču kupoval všechny pružiny a ušetřil sem 200kč.

• Autor

Dakujem, zajtra idem spekulovat. Chcem sa este spytat nemoze to byt nejaka zavada ABS?

Při ABS by ti kola blokovali nebo svítila kontrolka na palubce. Na poruch ABS sou vyvěšený témata. Tady je téma, kde najdeš pojistku ABS. Jinak pak VAG a někoho, kdo s ním umí. Mě se osvědšil Škoda servis FROMMER v Olomouci.

Pak ješe brzdová pumpa + posilovač, ale to by naopak nebrzdilo.

Ale ne žádné ABS. To je mechanická záležitost .

Taky si myslím, že je to mechanika. Od eletriky-ABS by nebrdili

• Autor

Bol som v skoda servise a tam si myslia, ze by to mohol byt hlavny brzdovy valec (cenu odhaduju na cca. 320€) , ale co viem tak ked je ten zly tak brzdy nebrzdia.. a este zadne valceky uz tecu takze aj tie treba vymenit. co vy na to? lebo ta cena je neuveritelna.....

Pokud ti tečou zadní prasátka, tak bych začal tam. Tam to není takvé pálka. Brzdovej válec bych si nechal až jako další možnost. Podle mě by s válcem blbnul i předek.

Kolik máš najeto ?

Zadní brzdy mají svoji životnost - řekněme, 100-120 tkm ?

• Autor

mam najazdene 127000km, no teraz mam opacny problem auto momentalne na zdne brzdy nebrzdi vobec. V skodovke nevedia co stym.. Uz ma to dost sere :((..

Upraveno od martin.s

• 3 měsíce později...

můj dotaz tady, prosím pomoc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.