Schlumpf Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 kluci kudy jste tahali kabely na zesiky od baterky?? kde je naka dira abych se dostal s interieru do motorovyho prostoje??? musim dat baterku do kufru, tak musim natahnout dopredu kabely. a abych zbytecne nehledal tak se raci zeptam. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Ahoj..Otevres kapotu a uplne vlevo nahore je gumove tesneni vytahnes ho udelas do nej dirku a provleces kabel, hned za tim tesnenim je schovane dalsi tesneni...nejlepsi je, kdyz vypacis kus toho plastoveho krytu co je u okna dole,pak ho tam jenom nastrcis..tak se ti ukaze 2.krytka a do ni udelas opet dírku a provliknes...potom musis v interieru sundat schranku u spolujezdce drzi na 5 sroubech.A pak budes kabel pomalu vsouvat do interieru a tadaaaa kabel je uvnitr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 GeOrGe - popsal jsi to celkem dobře, ale vlevo je vpravo Vždy po směru jízdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 skvelej popis. dekuju ty moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 jde to i na strane ridice, ale je tam horsi pristup, sam sem tahl taky u spolujezdce, je to mnohem jednodussi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 jj horší přístup a je taky nutné demontovat stěrače a plastovou lištu a i tak je to dost pracný, ale je to vhodnější tahat kabely po levé straně a signálové po pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 GeOrGe - popsal jsi to celkem dobře, ale vlevo je vpravo Vždy po směru jízdy... Sem byl unaven -omluva Jinka jsem to tahal, jak ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 skvelej popis.dekuju ty moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Take jsem zvolil jednodussi variantu na strane spolujezdce a signal mam vedeny stredem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 diky vasemu popisu vse nebyl problem. akorat tu diru dovnitr do interieru jsem musel zvetsit dvakrat tolik abych tam dostal ty kabely. ale udelal jsem to poradne, hned na to zakladovku a barvu, a pres to gumu aby se mi kabely neosoupali. signal jsem vedl u ridice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 lze to bez vrtání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 tahal jsem to taky takto protože bych stěrače musel sundavat flexou a ten plast mám stejně nějakým podivným způsoben přilepenej přímo ke sklu nebo k čemu... prostě mě nešli sundat ani stěrače ani odcvaknout ten plast... tahal jsem k audiu 50mm2 a bez vrtání to nešlo protože už jsem v průchodce měl kabely od různých jiných věcí jako neony stroba a podobně... Šmoulo myslim že budeš tahat 50mm2 jako já že? pokud v průchodce nic jiného nemáš tak to bude tip top... Majký co budeš tahat za kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 diky vasemu popisu vse nebyl problem. akorat tu diru dovnitr do interieru jsem musel zvetsit dvakrat tolik abych tam dostal ty kabely. ale udelal jsem to poradne, hned na to zakladovku a barvu, a pres to gumu aby se mi kabely neosoupali.signal jsem vedl u ridice. Oprava a omluva... nedočetl do konce a hned odpovídal... Já to vrtal vedle průchodky protože v ní vedly kabely a nešlo díru zvětšovat... takže ted mám 2 průchodky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 budu tahat to samé od motoru se dostanu přímo do int. ? nějak to snad natáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.