Publikováno Duben 21, 200619 r uz tu dlho nebola nijake zmena tak posielam nejaky vt tuning ktory sa mi velmi paci
Duben 22, 200619 r Nemohli byste mi sehnat fabie v dobrým rozlišení????? Vždycky jsou buď rozmazané nebo daleko!!! Když nějaké seženete domluvím Vt!!!
Květen 12, 200619 r Nemohli byste mi sehnat fabie v dobrým rozlišení????? Vždycky jsou buď rozmazané nebo daleko!!! Když nějaké seženete domluvím Vt!!! Mrkni sem... na tý stránce je pár obrázků v docela slušnym rozlišení... http://virtual.tuning-czech.net/viewforum....f25d1c991676174
Červen 9, 200619 r Moje hodně stará práce (asi 8 měsíců) Pekna pracicka,len tie svetla mi tam nesedia,zvolil by som mensiu cocku.
Červen 10, 200619 r Moje hodně stará práce (asi 8 měsíců) SUPER - opravdová nádhera, gratuluiji výborná práce, moc se mi to líbí.
Červen 25, 200619 r Práce pierra z mojeho webu. Snad nebude nadávat!!! Zamiloval jsem se do te barvy na prvni pohled a k celku neni co dodat ...nadhera.-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.