Gus Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Potřeboval bych poradit,kamarád koupil OI ,1,9,tdi 81kw,2003 a má tam autoradio Symphony CD.už od začátku co ho má mu nesvítí podsvícení,zkoušeli jsme tam dát Symphony kazetu co jsem měl doma a taky nesvítí.na pin 6 v ISO napětí po rozsvícení jde tak fakt nevim kde je zakopanej pes,svazek k autorádiu je origo nijak nepředěláván Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipV Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Viz. tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75414 Jinak rádio znova nakódovat, nebo ještě by to mělo jít přes menu, jak někdo psal v tom odkazu, ale to nevím, vyzkoušené mám to překódování a to funguje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gus Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 (edited) Viz. tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75414Jinak rádio znova nakódovat, nebo ještě by to mělo jít přes menu, jak někdo psal v tom odkazu, ale to nevím, vyzkoušené mám to překódování a to funguje ... ok zkusim nakodovat v mé oktě tam K drát v isu mám,pak dám vědět.jinak dík moc za radu Edited November 24, 2009 by Gus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gus Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 ok zkusim nakodovat v mé oktě tam K drát v isu mám,pak dám vědět.jinak dík moc za radu Tak jsem podle rad nakodoval na kod 00400 a už to svítí :-)) ,ale chci se ještě zeptat jesli někdo nemá plnej vypis kodů co jakej dělá.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipV Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Jako něco takovýhohle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gus Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Jako něco takovýhohle? Jé já jsem trubka na VIS se uplně zapoměl že je to tam díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts