telleke Vloženo 21. Listopad 2009 Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) Ahoj, mám takový problém. Zjistil jsem, že se mi pálí jeden kabel v rozvodném bloku na baterce. Vůbec netuším kam ten kabel vede. Mohli byste mi prosím poradit co s tím? Auto jinak normálně startuje a jede...jenom nemůžu vystopovat kdy se to začne pálit. Je to Fabia 1 1.9SDI s klimatizací. Editováno: 21. Listopad 2009, autor: telleke Citovat
Kubenec Vloženo 21. Listopad 2009 Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) Zde to máš. Pojistky.pdf pojistky_1.pdf Editováno: 21. Listopad 2009, autor: Kubenec Citovat
cartmanko Vloženo 21. Listopad 2009 Vloženo 21. Listopad 2009 toto pomohlo aj mne dakujem. ak teda spravne pozeram telleke ma problem v kabine auta. Citovat
Koldo Vloženo 21. Listopad 2009 Vloženo 21. Listopad 2009 V kabíne končí ten vodič pod palubkou vľavo - je tam napájacia svorkovnica, kde sú popripájané plusy napr. svetliel, prídavného kúrenia (ak ho máš) a poistková skrinka. Pozri tam, možno zbadáš podľa farby alebo natavenej izolácie preťažený vodič a tým aj identifikuješ bližšie, čo to môže robiť. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.