Prosinec 13, 200717 r Tak mě se líbí : BÍLÁ S ČERVENOU ale teď koukám že i ta BÍLÁ S MODROU je fakt libovka...ale je to každého názor co se mu líbí a co ne.....
Prosinec 17, 200717 r Autor Ahoj:-) tak zase nějaká domontáž DVD a repro + oprava (výměna) řidičova zámku......
Prosinec 17, 200717 r Ahoj:-)tak zase nějaká domontáž DVD a repro + oprava (výměna) řidičova zámku...... Aaaaa,ci pak je to RSo?Ze by zase Fanda?
Prosinec 17, 200717 r Autor Aaaaa,ci pak je to RSo?Ze by zase Fanda? inu takovej ježíšek by se zamlouval i mne :-))))) jj........
Prosinec 17, 200717 r inu takovej ježíšek by se zamlouval i mne :-))))) jj........ A komu ne..? To je blazen.. Nekdy se u nej budu muset stavit podivat se na to.. Hele,Martas,ted me tak napadlo..Jak poznam na origo navi,jestli je to A,B,nebo C? RE: Samoze je mi jasny,ze je to nekde napsany..Ale kde? Upraveno Prosinec 17, 200717 r od Martyp
Prosinec 17, 200717 r Autor jj :-) je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD a nebo diagnostikou bez demontáže.... Upraveno Prosinec 17, 200717 r od MartinRS
Prosinec 17, 200717 r Ahoj Martine a spol ... Minuly tyden jsem jel Pasikem, do ktereho daval Pavel Vesely (audioves.cz) tuhle samou DVD mechaniku (stejnou mam i ja) a je to zapojene tak, ze pres tlacitka navigace se ovlada ta DVD mechanika, coz mi prislo supr-upr Jinak Martine, jako vzdy, pekna cista prace, jen by to chtelo najit pro DVD mechaniku jine misto, lamu si s tim hlavu uz nejaky cas a zatim zadny rozumny napad ... treba misto climatroniku a ten posoupnout dolu? Ale tak to ja jen tak, stale je co zlepsovat. Mila
Prosinec 17, 200717 r Autor jj :-)je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD a nebo diagnostikou bez demontáže.... Ahoj pane :-) tak to mne něco uteklo a jak je to zapojené že to ovládá navi????mě to nenapadlo testnout...... jo a děkuji......
Prosinec 17, 200717 r Funguje to tak, ze navi vzadu na nejakem konektoru vysila signaly, jaky tlacitka mackas a kdyz je zapojeny vstup DVD, posilato signaly to krabicky, ktera simuluje IR dalkove ovladani a je zapojene primo do konektoru pro dalkove ovladani na DVD mechanice. Ta krabicka zaroven slouzi pro konverzi na RGB. Tot vse, co vim, mozna to bude mit neco spolecneho s tim, ze se musi nejak dat ovladat externi origo TV tuner... Vic by asi k tomu rekl Pavel (tady na foru je jako RyVes).
Prosinec 17, 200717 r Autor Myslel jsem si to že to nebude jentak a něco tam bude jiné.....toto je dobré řešení...mě osobně to neva že to ovládám na dálce ale přes navi je to masírka.....
Prosinec 17, 200717 r jj :-)je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD a nebo diagnostikou bez demontáže.... Jj diky..Ja jen,ze kamos ma Skodovackou navi napasovanou v Mondeu...Uz to tak koupil a ma tam naky trable..A kdyby ji chtel davat pryc,sem prvni u zdroje,tak abych vedel.. Diky za infosky..
Prosinec 17, 200717 r Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza
Prosinec 17, 200717 r To samé dvd s ovládáním navi jsem dával do Touarega, je to ovládáno přes CAN vývody navi přes ten interface... Tady odkaz na interface: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike...Player_802.html a ke každému autu se kupuje jiný svazek mfd1: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike..._Navi_Plus.html mfd2: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike...MFD2__RNS2.html
Prosinec 17, 200717 r Autor Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza Ahoj ...martinrub@seznam.cz
Prosinec 21, 200717 r Autor MartinRS Přeje všem Krásné svátky Vánoční a štastný Nový Rok 2008.....hlavně pohodičku a klídek :-)
Leden 3, 200817 r Autor Panel přístrojů RS 1U0 920 811 C na prodej je nový se štítkem a pinem cena 1999kč vhodné pro všechny benzíny facelift 1.6 1.8T 1.8TRS 2.0MPI.......bez problémů vše bude ukazovat tak jak má!!!!!!!!!!
Leden 3, 200817 r Panel přístrojů RS 1U0 920 811 C na prodej je nový se štítkem a pinem cena 1999kčvhodné pro všechny benzíny facelift 1.6 1.8T 1.8TRS 2.0MPI.......bez problémů vše bude ukazovat tak jak má!!!!!!!!!! Tak mně to z auta ukradne a tady to vesele prodává za Baťovy ceny Hele ty nemehlo, by mne zajímalo kdy na těch autech makáš, když si porád v práci nebo na ní ležíš? Nedám pokoj Upraveno Leden 3, 200817 r od Palo
Leden 3, 200817 r Tak mně to z auta ukradne a tady to vesele prodává za Baťovy ceny Hele ty nemehlo, by mne zajímalo kdy na těch autech makáš, když si porád v práci nebo na ní ležíš? Nedám pokoj občas dostane opušták... , aby bylo na výlety...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.