Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
inu takovej ježíšek by se zamlouval i mne :-))))) jj........

A komu ne..? :) To je blazen.. ;) Nekdy se u nej budu muset stavit podivat se na to..

Hele,Martas,ted me tak napadlo..Jak poznam na origo navi,jestli je to A,B,nebo C?

RE: Samoze je mi jasny,ze je to nekde napsany..Ale kde? ;)

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo (editace)

jj :-)

je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD

a nebo diagnostikou bez demontáže....

Editováno: , autor: MartinRS
Vloženo

Ahoj Martine a spol ...

Minuly tyden jsem jel Pasikem, do ktereho daval Pavel Vesely (audioves.cz) tuhle samou DVD mechaniku (stejnou mam i ja) a je to zapojene tak, ze pres tlacitka navigace se ovlada ta DVD mechanika, coz mi prislo supr-upr :palec2:

Jinak Martine, jako vzdy, pekna cista prace, jen by to chtelo najit pro DVD mechaniku jine misto, lamu si s tim hlavu uz nejaky cas a zatim zadny rozumny napad :) ... treba misto climatroniku a ten posoupnout dolu? :feve:

Ale tak to ja jen tak, stale je co zlepsovat.

Mila

Vloženo

je to z boku pravá strana dolní půlky přístroje je to tam napsané a končí bud A B C D (1U0 135 191 A )BCD

Ahoj pane :-)

tak to mne něco uteklo a jak je to zapojené že to ovládá navi????mě to nenapadlo testnout......

jo a děkuji......

Vloženo

Funguje to tak, ze navi vzadu na nejakem konektoru vysila signaly, jaky tlacitka mackas a kdyz je zapojeny vstup DVD, posilato signaly to krabicky, ktera simuluje IR dalkove ovladani a je zapojene primo do konektoru pro dalkove ovladani na DVD mechanice. Ta krabicka zaroven slouzi pro konverzi na RGB.

Tot vse, co vim, mozna to bude mit neco spolecneho s tim, ze se musi nejak dat ovladat externi origo TV tuner...

Vic by asi k tomu rekl Pavel (tady na foru je jako RyVes).

Vloženo

Jj diky..Ja jen,ze kamos ma Skodovackou navi napasovanou v Mondeu...Uz to tak koupil a ma tam naky trable..A kdyby ji chtel davat pryc,sem prvni u zdroje,tak abych vedel.. ;)

Diky za infosky.. ;)

Vloženo

Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza

Vloženo
Ahoj Martine. Chtel jsem s tebou domluvit jestli bys byl ochotnej mi udelat par veci na mem aute, ale nenasel jsem tu na tebe zadnej mail. Muzes mi ho sem hodit nebo poslat na honzamachnik@email.cz. dik Honza

Ahoj ...martinrub@seznam.cz

• o 2 týdny později...
Vloženo

Panel přístrojů RS 1U0 920 811 C na prodej je nový se štítkem a pinem cena 1999kč

vhodné pro všechny benzíny facelift 1.6 1.8T 1.8TRS 2.0MPI.......bez problémů vše bude ukazovat tak jak má!!!!!!!!!!

post-208-1199351729_thumb.jpg

Vloženo (editace)
Panel přístrojů RS 1U0 920 811 C na prodej je nový se štítkem a pinem cena 1999kč

vhodné pro všechny benzíny facelift 1.6 1.8T 1.8TRS 2.0MPI.......bez problémů vše bude ukazovat tak jak má!!!!!!!!!!

Tak mně to z auta ukradne a tady to vesele prodává za Baťovy ceny lol Hele ty nemehlo, by mne zajímalo kdy na těch autech makáš, když si porád v práci nebo na ní ležíš? ;):p

Nedám pokoj :palec2:

Editováno: , autor: Palo
Vloženo
Tak mně to z auta ukradne a tady to vesele prodává za Baťovy ceny lol Hele ty nemehlo, by mne zajímalo kdy na těch autech makáš, když si porád v práci nebo na ní ležíš? ;):p

Nedám pokoj :palec2:

občas dostane opušták... , aby bylo na výlety... :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...