Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,tak jsem dneska prisel o svoje hlinikove kola Allessio super.Jsou to 17" 215-45-17,jsou na tom pneu Bridgestone potenza,kdyby nahodou nekdo neco vedel odmena je jista!Ale urcite to bude nekde na severni morave.Zatim dik.Byly pekne no,do riti!Ruce urazit. :feve:

a to ti hodlili auto na špalky nebo šlohli z garáže nebo tak..

Hoď foto, jestli vypadají jk si myslim, jsou nepřehlédnutelný ... snáz se bude hledat, ale představa jak někomu dokazuješ, že opravdu jsou tvoje a ne jeho .... :feve:

Zdravim,tak jsem dneska prisel o svoje hlinikove kola Allessio super.Jsou to 17" 215-45-17,jsou na tom pneu Bridgestone potenza,kdyby nahodou nekdo neco vedel odmena je jista!Ale urcite to bude nekde na severni morave.Zatim dik.Byly pekne no,do riti!Ruce urazit. :feve:

kurde ve frydu ti ukradli kola? kurvy!! allessia jsou pekny... jeeeej... skoda.

sakra... a to jsem myslel, že ve frýdku nic... měl jsi nějaké bezpečnostní šrouby?

sakra... a to jsem myslel, že ve frýdku nic... měl jsi nějaké bezpečnostní šrouby?

srouby nic neresi, kdyz se jde na jistotu..

Omyl dneska se krade uplně všude,vladou počinaje a hlinikovyma kolama ve Frydku konče,zpřelamat jim hnaty hajzlum :aggressive:

• Autor

Tak sem hodim i ty kola,ne nehodili mi auto na spalky,ale jenom par dnu po tom co jsem prezul jsem si je dal do sklepa.Mame bezpecnostni dvere na hlavnim vchodu,takze je zahada jak se sem dostali.I soused prisel o naradi,takze v tom nejsem sam.Prisel jsem i o horske kolo a dalsi drobnosti,no skoda je neco pres 30tis,takze kdyby se mi jeden z tech prasat dostal do ruk,tak bych si asi chvilku posedel. :) Kola jsou pekne to jo,a mam je zapsane ve velkem technicaku,presne tady ten typ,takze bud koupim stejne nebo zase troska papirovani a zkusim jine.Ale kdyby jste nahodou videli nekde nebo neco zaslechli prosim SZ,a urcite se odmenim.Diky

post-6174-1259164020_thumb.jpg

kol100 , lituju tě...máš pojištěnej sklep k baráku ?

mooc pěkný, ku..y jedny zlodějský, ať se jim hovno v ježka obrátí kol102

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.