MartinK1 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ahojte borci. Mám závažny problém. Som v práci a o pol druhej končím a potrebujem to do vtedy vyriešiť. Keď rozsvietim svetlá tak sa mi nerosvieti kontrolka zelená svetiel. Samostatné svetlá svietia, ale len predné. Zadné svetlá mi nesvietia. Prosím Vás kde môže byť problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Začni pojistkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RONE Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 koukni na ty pojistky a zda li bude vše ok,tak tam bude někde horší problém,zkrat nebo kostra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 myslíš,že tie poistky kontrolujú pomaly 2 roky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) Chtělo by zrušit tu část dole na stránce "Podobná témata". V poslední krátké době tu zase registruji větší množství podobných zaručených rad na dva a více roků starý problém. Lidi, vesměs registrování max 10 dnů, na to kliknou a vůbec nepřemýšlejí. Editováno: 20. Září 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.