Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím odborníci,potřeboval bych rozebrat turbo 81kw a nejde mi to.Chtěl bych ho vyčistit a jediny co jsem odšrouboval je ta baňka s membránou,dál nic.Našel jsem foto rozebírání turba,ale tam není poznat jestli se musí nejdřív demontovat osička s vrtulkou a hlavne jak páč jsem to zkoušel a nehlo se to,zabíral jsem fakt dost.Potom nevim jak lehce má jít pohnout s tou membránou,když na to zatlačím tak to fouká ,ale dát si tu baňku do ruky a jen tak palcem na to máčknout teda nejde.Turbína přestala fungovat a myslím,že potřebuje jen vyčistit.Dík za rady.

Vloženo

Jako uz nechapu nic, proc se nekdo vrta do tak choulostivych veci jako je turbodmychadlo. To turbo je vyvazeno a pokud ho rozvazis tak lehne a taky tim muzes pohrbit celej motor. To je nekomu lito si zaplatit 2tis za opravu regulace??? A mit to bez starosti.. :kuk::feve:

Vloženo
Jako uz nechapu nic, proc se nekdo vrta do tak choulostivych veci jako je turbodmychadlo. To turbo je vyvazeno a pokud ho rozvazis tak lehne a taky tim muzes pohrbit celej motor. To je nekomu lito si zaplatit 2tis za opravu regulace??? A mit to bez starosti.. :kuk::feve:

Ale ja se ptal jestli mi nekdo poradi s tim jak ho rozebrat,dat 2 tisice by mi nebylo lito protoze jsem dal rovnou 17 za nove,pokud nechces reagovat k veci tak to neres,ja doufam ze mi nekdo poradi.

Vloženo
Ale ja se ptal jestli mi nekdo poradi s tim jak ho rozebrat,dat 2 tisice by mi nebylo lito protoze jsem dal rovnou 17 za nove,pokud nechces reagovat k veci tak to neres,ja doufam ze mi nekdo poradi.
A co to máš za ty prachy za turbo ;) a pokud ti chce někdo poradit a je to člověk který o tom hodně ví a zná :palec2: tak se hned nevztekej .Potom se dívíte že vám nechce nikdo poradit. :)
Vloženo
A co to máš za ty prachy za turbo ;) a pokud ti chce někdo poradit a je to člověk který o tom hodně ví a zná :palec2: tak se hned nevztekej .Potom se dívíte že vám nechce nikdo poradit. :)

Rád bych Ti nějak poradil,jelikož mi také letos kliklo turbo a sám jsem si na to netroufnul a svěřil jsem to raději odborníkovi,který mi ho z repasoval za 6000 a od té doby šlape jako hodinky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...