Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už tu někdo jezdíte na E85? Dávám poměr 50:50 a jízda naprosto vpohodě :-)

Zdar, nevím jestli je něco takovýho ofiko dovoleno protože pokud budeš mít problém s motorem tak jim PC napíše že bylo něco s palivem. Pak jakou máš spotřebu a kolik máš najeto.Tyhle motory jsou "exoti"....Ani nevím jestli je něco takového v manuálu.Znal jsem jednoho který občas natankoval 100VPower a pak odešlo turbo,PC pak napsal že bylo přesycené palivo a přitom je v manuálu že pokud použiješ benzín s vyšším okt.číslem tak to bude ku prospěchu motoru a spořeby...bla,bla. A jen tak tak že to okecal,byli schopní to na něj hodit ...Po mých zkušenostech mám strach něco takového jen zkusit.

Vloženo

Mám najeto cca 5000, etanolu se nebojím uz s tím ve firmě krmim asi 6 aut v tomto poměru a neni problem, na prvním kde jsme to použili 1,4 Mpi Fabia tak to najelo cca 40000 bez poruchy pak auto maník rozstřelil

• o 5 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Včera jsem se vrátil z Chorvatska (Zadar),celkem najeto 1740 km s obytným přívěsem (750 kg),v autě člun+motor (50 kg),jídlo, pití a spousta krámů.Prům. spotřeba 9l/100 km,rychlost 80-85 km/h, přes Maďarsko okresky,v HR komplet dálnice.Jsem spokojen,celkově najeto nyní 6000 km.

Vloženo

Neboj, vím že jsem "blbě", ale proporcemi podobně bedýnka. Zatím se to "drží". Za cca 2400 km neubylo ani deci oleje. Jinak maximálně spokojený se spotřebou a vším co se motoru týče. Jinak se ozývají trubky od benálu v pytlíčku, ku.vy.

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

nízká spotřeba = je nutno dodržet několik podmínek : Gumy 16ky, rovinatý terén, málo obcí, rychlost 85 - 95km/h.... :kol-44:

post-69358-0-54776500-1389182622_thumb.j

Editováno: , autor: hadak11
Vloženo

Je to spotřeba  ve stavu plně naložené, ale bohužel ten motor v tomto autě a ani auto samotné není zrovna dálniční typ... Pak ta spotřeba fičí nahoru jen to duní. Nová TSI 211 už se nemusí chovat jak průtokový ohřívač na benzín díky obohacování směsi a tak je dost velký předpoklad, že nakonec volba mezi benálem a naftou bude čistě na osobní sympatii. Osobně, mít yeti 211ku dnes, tak o naftě ani nepřemýšlím. Ve výhledu je výměna auta, tak už se rozkoukávám...

Vloženo

Co se týká dálnic, tak mě to při poslední cestě Zlín - Praha a zpět po D1 v osazení 2 dospělí, 2 děti, plný kufr a tempomat na 130km/h žralo 7.5l/100km. Je fakt, že díky tvaru karoserie je každý km/h nad touto rychlostí navíc dost znát a taky samozřejmě záleží na protivětru.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...