marfig Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 (edited) Zdravim, uz se mi po druhe stalo (pokazde kdyz stojim v kolone nebo popojizdim) ze na volnobeh se v motoru zacalo neco "kvilet" nevim jak ten zvuk popsat, nebylo to uplne moc hlasite. Auto se chovalo normalne, klidny volnobeh. Po chvilce to samo prestalo. Ten zvuk byl tak lehce podobny jak kdyby klouzala guma po necem, nebo tak nejak... Bohuzel, vzhledem k tomu, ze to bylo uprostred strudlu aut, nemohl jsem otevrit kapotu a zjistit co to. Auti: 1.4 44kW kratka Fabia Netusite co by to mohlo byt?... Napadlo me (ale fakt jenom napad) ze by to mohl byt ventilator chlazeni, sice je tedka venku kosa, ale cukal jsem se pres pul hodiny, tak se to mohlo zahrat... Diky Martin EDIT: tak jsem zjistil, ze kvileni se muze nazvat taky hvizdani a co jsem se docetl, jednou to bylo praskle tesneni pod vyfukem, melo by to jeste nejake dalsi projevy? Edited December 10, 2009 by marfig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 taky by to mohl dělat řemen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marfig Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 (edited) Mas na mysli klinovy remen.. ten je cca 2 roky stary... podivam se, ale vekem by mel byt jeste ok? Jen bych jeste dodal, ten pazvuk jak zacal tak rychle ustal, tedy zadne kolisani a tak.. Edited December 10, 2009 by marfig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 tak koukni na potrubí u výfuku, jestli není nijak začerněné, podle toho by se dalo poznat jestli je prasklé tesnění co zvuk výfuku, zní normálně?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 tipol by som tiez klinak lebo vodnu pumpu, popripade jednu z kladiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts