Ivanek007 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ahoj mam dotaz kde bych sehnal vsechny ty tlakove a podtlakove hadicky co vedou k turbu a zpatky a tem ruznym ventilum. Nekde tady na foru sem videl ze nekdo mel nejake modre gumove. zajima me cena a nejlepe kde je koupit pripadne obednat. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Kdyz si prijedes osobne tak je mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Můžeš si je koupit v mototechně a nebo ve Škoda servise,to zas není takový problém ne?,já jsem si koupil 4m průměr 3,2mm a 1,5m průměr 5mm(myslím,už si to nepamatuju),vyměnil a hotovo.Vyšlo mě to asi na +- 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 (editace) super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad???? Este existuje aj posta mohol ti to poslat.!!!!! Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalda Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Tak hadičky jsou tam a musím potvrdit, že to není jen vzhled!!! Po výměně lépe startuje, chcípá a táhne!!! I manželka si toho všimla. Našel jsem na vyndaných hadičkách pár míst, kterým bych už moc nevěřil.... Cena dobrá balík jsem měl druhý den, co dodat, ještě jednou díky - bruno128.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adryk Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 bruno 128 na slovensko by si vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Tak hadičky jsou tam a musím potvrdit, že to není jen vzhled!!! Po výměně lépe startuje, chcípá a táhne!!! I manželka si toho všimla. Našel jsem na vyndaných hadičkách pár míst, kterým bych už moc nevěřil....Cena dobrá balík jsem měl druhý den, co dodat, ještě jednou díky - bruno128.............. Jsem rad ze jsi spokojeny. Taky jsem si vsim ze i v mem pripade se tyto nalezitosti zlepsili. A pritom jsem hadicky prohlizel a celkem jsem nic nevidel. Prece jen je to nejaka guma a okem nemusi byt vse videt. Co se tyka zaslani na SK, tak to jsem jeste nezjistil, zatim nebyl dostatek casu. Tak uvidime co se s tim bude dat delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ví prosím někdo jaký je v systému podtlak - hodnota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. Tiež by som mal záujem na Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 a by mal tiez zaujem hm? Presov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jasne, mne je jedno odkial su hadicky ked budu pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jo i na SK budu zrovna jedny zasilat. Kdyz tak piste na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr111 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. Ahoj, shaním podtlakové nebo tlakové hadička na vw passat 1.9 TDI 66kw rv:95 je možne si u tebe objednat hadičky na tohle auto a jestli jo za kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Umíte používat soukromé zprávy? Víte jak funguje bazar? Poštovné na slovensko obvykle není problém, jenom je sakra vysoký... co takhle zajít někam kde mají speciálku tlakové vzduchotechniky... a tím nemám na mysli baumax! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Napriklad:http://www.gumex.cz/sk/katalog.php?fcc= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugar Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 (editace) Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. 'bruno128', mam taky 1.9 TDi 81kW a mel bych taky zajem o ty hadicky. Mas jeste neco? Chtel jsem je uz vymenit, ale nevedel jestli za stejne nebo nejakou gumu. Dej mi vedet jestli to pujde. Sugar Editováno: 23. leden 2010, autor: sugar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Ano mam tu jeste pro 4 zajemce. Psal jsem Ti na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Kdyby měl někdo zájem, tak mohu nabídnout podtlakový hadičky SiliconHoses.com viz http://race.dieselpower.cz/Produkty/produk...ses.php#podtlak. Vyjde to na 564,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad???? Ivanku,Ivánku kdyby sis napsal třeba do svého nicku nebo do přispěvku odkud jsi Tak by ti to TDI fun třeba napsal jinak A už by si mu vůbec nemusel arogantně odpovídat na jeho snahu o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugar Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Ano mam tu jeste pro 4 zajemce. Psal jsem Ti na SZ Bruno128, hadicky jsem dostal a zitra bych to tam chtel dat. Vypadaji fakt skvele. Uz se tesim az to bude litat. Dik. Sugar Editováno: 28. leden 2010, autor: sugar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) To je fajn ze jsi spokojeny. Pockej az na kompletni vysledek, to budes jeste vice. Editováno: 29. leden 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Bruno128 - Máš Sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.