Publikováno Duben 26, 200619 r zdarec,mam prosbu Octavii vlastnim teprve 4mesice a ted me ceka vymena oleje chci se zeptat jestli auticko bude spokojeno s olejem Shell Rimulla 5w-30 nebo radsi neco jineho,jedna se o 1,6 74kw dik za rady
Duben 26, 200619 r zdarec,mam prosbu Octavii vlastnim teprve 4mesice a ted me ceka vymena oleje chci se zeptat jestli auticko bude spokojeno s olejem Shell Rimulla 5w-30 nebo radsi neco jineho,jedna se o 1,6 74kw dik za rady Hoj, k tomuhle motoru doporucuju 5W-40, neudelas chybu. Sam pouzivam Castrol TXT Softec nebo Magnatec, podle ceny
Duben 26, 200619 r Ja mám Valvoline SYNPRO 5W-40. Berem ho lebo ho mám za super cenu 1200,-Sk. Minulý rok sa mi ho podarilo zohnať v akcii za 900,-Sk. Myslím tým 4 litre.
Duben 26, 200619 r zdarec,mam prosbu Octavii vlastnim teprve 4mesice a ted me ceka vymena oleje chci se zeptat jestli auticko bude spokojeno s olejem Shell Rimulla 5w-30 nebo radsi neco jineho,jedna se o 1,6 74kw dik za rady Ten olej co popisujes je pomalobezny co se pouziva do nakladnich automobilu.Rozhodne bych ho tam nedaval. Urcite bych dal Shell Helix Ultra 5w-40 a mas to na tuty:-)
Duben 27, 200619 r Taky mě těď čeká výměna oleje. Dávám CASTROL Magnetic 5W-40. Naprostá spokojenost.
Duben 27, 200619 r Nedávno jsem koukal myslím v Baumaxu nebo Hornbachu, že tam mají Magnatec 5W40 5L asi za 1200,- což myslím není špatná cena....
Duben 28, 200619 r Nedávno jsem koukal myslím v Baumaxu nebo Hornbachu, že tam mají Magnatec 5W40 5L asi za 1200,- což myslím není špatná cena.... To je dost fajn cena
Duben 30, 200619 r Proč? Jestli splňuje specifikaci VW tak bych se toho nebál.Ikdyž to není zrovna obvyklá značka.
Květen 1, 200619 r Já dávám Mogul Racing GX PRO 5W-40. To bych nedal ani do traktoru na pole:-) Můžeš napsat jediný objektivní důvod proč ne? Jinak ta Rimula je skutečně určená pro náklaďáky a do benzinového motoru v osobním autě to není ta správná volba.
Květen 1, 200619 r mám octu tři týdny a chci tam dát Shell Helix plus 10W 40?!?! je to dobrá volba?? díky za rady
Květen 1, 200619 r Mam dotaz: slysel jsem ze kdyz naleju synteticky a predtim tam byla polosyntetika, ze tim muzu poskodit motor? To je asi blábol ne?
Květen 1, 200619 r Mam dotaz: slysel jsem ze kdyz naleju synteticky a predtim tam byla polosyntetika, ze tim muzu poskodit motor? To je asi blábol ne? To je blábol,máš pravdu.Přečti si třeba tohle. http://www.oleje.cz/index.php?left=main&pa...vosti_komentare
Květen 1, 200619 r Proč? Jestli splňuje specifikaci VW tak bych se toho nebál.Ikdyž to není zrovna obvyklá značka. To mas asi tak.Predstav si,ze mas specifikovano "Pivo vycepni (po staru 10°)"Ale je rozdil mezi "DDP" a treba Gambrinus ci Radegast.A tak samo mas rozdil v kvalite mezi oleji.A v prvovyrobe leje Skoda do aut bud Aral nebo Shel.A asi proc????Proc tam nelije treba jinaci oleje???Maji k tomu asi duvod!A jaky????KVALITA!!!
Květen 1, 200619 r mám octu tři týdny a chci tam dát Shell Helix plus 10W 40?!?! je to dobrá volba?? díky za rady :)A nafta TDI ci SDI??? A co to je???Benzin ci Nafta????
Květen 1, 200619 r Proč? Jestli splňuje specifikaci VW tak bych se toho nebál.Ikdyž to není zrovna obvyklá značka. To mas asi tak.Predstav si,ze mas specifikovano "Pivo vycepni (po staru 10°)"Ale je rozdil mezi "DDP" a treba Gambrinus ci Radegast.A tak samo mas rozdil v kvalite mezi oleji.A v prvovyrobe leje Skoda do aut bud Aral nebo Shel.A asi proc????Proc tam nelije treba jinaci oleje???Maji k tomu asi duvod!A jaky????KVALITA!!! A tedy ostatní výrobci aut,kteří v prvovýrobě nepoužívají Aral nebo Shel lijí do aut nekvalitní oleje jo?Zamysli se.Podstatné je jakou specifikaci olej splňuje a tečka.A proč Škoda auto používá tyto oleje,protože zřejmě dodavatel nabidl nejlepší cenu.
Květen 1, 200619 r 2Pure: To asi nevis, co za tim stoji Jinak dodavatel nabidl predevsim svoji znacku, nadnarodni, atd. ne ani tak svoji cenu. Opravdu stoji za to si precist clanky z oleje.cz
Květen 3, 200619 r Klucí,koupil jsem olej do 1,6 74 Kw olej BP Visco 5000 5 W 40.Chtěl jsem Castrol Magnatec 5W 40,ale řekl mě ten co s tím obchoduje,že Castrol stejně koupil BP. Jaké máte zkušenosti s tímto olejem.????? Díky za názory
Květen 8, 200619 r A v prvovyrobe leje Skoda do aut bud Aral nebo Shel.A asi proc????Proc tam nelije treba jinaci oleje???Maji k tomu asi duvod!A jaky????KVALITA!!! v praze jezdi nekolik autobusu polepenych reklamou "mogul - prvni napln v motorech hyunadi". ze by motorum hyundai stacil nekvalitni olej?
Květen 8, 200619 r Nedávno jsem koukal myslím v Baumaxu nebo Hornbachu, že tam mají Magnatec 5W40 5L asi za 1200,- což myslím není špatná cena.... Pokud chceě Castrol Magnatec tak je tu levnější http://www.olejservis.cz/
Květen 8, 200619 r Zdravim... Doporuciji Mogul 5W40 je to plna syn. je levny kvalitni a je jak do diselu tak benzinu.Poznas to podle API specifikace.Coz se doctes na uvedenych odkazech atd. Proc prosazuji tento olej? Odpoved je jednoducha,olej vylejes (vyhodis) po 10-15tis.km proto mi prijde kravina do motoru benzinu rvat nejake drahe oleje napr.treba Castrol atd.. Vsechny napr. plno.syn. oleje maji stejnou normu a ta se musi splnit.Nexistuje, aby 5W40 od mogulu byla horsi nez 5W40 od castrolu. Ja tento olej mam za cenu 10litru - cca1400-1500kc coz je bezva cena za pln.syn.. Pokud prechazis z horsich oleju na lepsi doporucuji vyplachovac! Tento olej davam do 1,9tdi,i benzin- passat,octavia 2,5TD peugeot boxer, 2,0l 406, 2,0l 307SW 1,8-Golf 2 Bez problemu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.