Květen 15, 20178 r Nastrojené hovno. Nalej tam stejný olej o stejné viskozitě a vlastnostech jako se tam leje celý život toho auta (např. 5W40) to je to nejlepší co můžeš udělat a pak samozřejmě olej musí splňovat normu VW group. Značku řešit nemusíš, je to jen hypo efekt.
Březen 19, 20187 r Citovat Loni jsem koupil octavii 1.6 75kw BFQ a teď na jaře chci měnit olej, který měním tak každý rok, najedu do 12 tis. ročně. Jenže nevím, jaký olej v autě nyní je, tak váhám jestli dát 5w40 nebo 10w40. Poradíte?
Květen 2, 20187 r Já měl původně 10W40 a po roce jsem dal 5W40/najeto 170tis./ a olej nežere, emise OK. Takže za mě 5w40 (Total)
Únor 22, 20241 r Trochu ozivim vlakno. Chci menit olej na neco lepsiho nez to, co davaji v autorizovanech servisach. Muzete neco doporucit? Premyslim napriklad o LiquiMoly s molybdenem. Auto ma najezd 129k, motor BFQ. Co o tom myslite?
Únor 22, 20241 r LiquiMoly je dobry olej. Dulezite aby splnilo normu VW kterou musis mit. Podivej si na tento olej Milers oil 5W30 To je opravdu full syntetic. Driv zeptej se , ci tvuj autorizak bere doneseny olej. Nektere uz neberou.
Únor 23, 20241 r Preferuji vsak Liqui Moly, ale děkuji za radu. Nepojedu proste do autorizaku skodovky, jen do autorizaku Liqui Moly, a bude klid 😄 Kto rekl, ze musim jet do skodovky menit olej? 🙂
Únor 23, 20241 r Mejte pozor na hydrocracking nebo double hydrocracking nebo ve synteticke technologie. Teto vsechne oleje co patri k teto rade to neni vubec full syntetic. Jestli olej je vyrabeny na bazi estru to je full synteticky
Únor 23, 20241 r A kto rekl, że musi byt full synthetic? Cely zivot jezdim na semi synthetic a je klid. Full synthetic bych pouzival, pokud bych mel 500 koni pod kapotou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.