Publikováno Prosinec 22, 200915 r věškeré dotazy a připomínky a pochvaly majitelům a nebo jen povídámí o fotkách sem
Prosinec 22, 200915 r Autor a cenu si budete dělit jak???? viz : finále z které vyjde k 31/3/2010 vitěz a ten bude mít navždy pod avatarem umístěný nápis FABIA 2009.Min ho tam bude mit do konce roku 2010,poté pokud bude chtít muže byt nápis odstraněn
Prosinec 27, 200915 r tiez som prispel... aby to tu nebolo čisto len Cz... ale aby som zastopoval al kolegov zo SK... heh asko ceskoslovenska superstar..hehe alebo ceskoslovensky silvester???
Leden 6, 201015 r Já ted taky.Jinak pravidla jsou dle mě o.k. jen je to tu trochu zastrčený a nebo už to forum tolik neprohledávám..??Ale to je jedno... Kdo chce dá hlas kdo nechce nedá...jinak já nejvíc fandím černochum..
Leden 7, 201015 r Autor Martine tak pokud ne, tak vyhrajeme kdokoliv, kdo dostane aspoň po jednom hlasu a hlavně je to spíš o tom, aby tady malinkatý zpestření :-)) Petře a jak by jsi to chtěl zviditelnit?? v sekci Fl a Fll odkazy jsou a víc jinak nevím, jak udělat,aby to bylo líp vidět p.s. ještě, že tam moc černochů není :-)
Leden 8, 201015 r Autor v pohodě Petře, ani mi to nedalo tolik práce, malinko to zviditelnit koukám, že s přibývajícími fotkami klesá moje šance na umístění na bedně
Leden 9, 201015 r Věřím že ti to nedalo moc práce... Neboj to nějak dopadne...chceš muj hlas....? Čas ještě nějakej je tak doufám že přibudou nějaký pěkný kousky..
Leden 12, 201015 r Autor hurá mám první hlas, kdo se ještě přidá snad jo, je jich tady dost, co by se mohli ukázat
Leden 12, 201015 r On se ptal jestli ho chceš, né že ti ho dá ... chci ho já :D Přidal se i dědeček Olin ... to bude velkej favorit. Upraveno Leden 12, 201015 r od Mates_XIV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.