19marek19 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 co vsetko obsahuje vybava Fabie, ktora je oznacena ako Joy. Pripadne da sa niekde najst popis co obsahuje ta ktora vybava pre Fabiu I, nejaky stary cennik alebo odkaz na web.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 klimu a abs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tady najdeš i originál leták v pdf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Ahoj, nemáte někdo ofocené výbavy, jaké byly? Jedná se mi o to, co měla classic, comfort a elegance. Hlavně aby tam byly i ceny. Jedná se mi tedy o ten katalogový soupis, kde jsou ty tři výbavy vedle sebe a srovnání. Já to tady našel, ale chybí tam označení, která verze to má a která za příplatek. Hodily by se mi i dobové ceníky, cca z roku 05. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Něco jsem našel tady:Fabia I Počítám,že je to cenník od m.r. 2005,protože mám pocit,že od toho roku je tam výbava Ambiente namísto Comfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Toto,ja ju mám v Combi. FabiaJoy1.pdf FabiaJoy2.pdf FabiaJoy3.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Prosimvas nechci zakladat nove tema tak snad to nevadi.. jake vybavy je fabia z roku 2004-ma elektricke okna vepredu,posilovac,predni mlhovky,airbag spolujezdce i ridice,zrcatka bez laku a radio tam mela nejaky prebudovany takze asi tam zadny nebylo .. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 (editace) Podle cenníku platného od 1.8.2004 to vypadá na Classic (1.2 HTP 40 kW = 262 900 Kč),ten nemá lakovaná zrcátka,ale přední mlhovky (2500 Kč) a el. ovládaná okýnka (7000 Kč) jsou tam dokupovaná jako výbava navíc. ZDE zadej VIN a uvidíš jaká výbavová verze to je. Jestli máš servisní knížku tak TADY můžeš vložit kódy výbavy a porovnat to se skutečností. Editováno: 10. Únor 2011, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 ... Jestli máš servisní knížku tak TADY můžeš vložit kódy výbavy a porovnat to se skutečností. Štítek s kódy výbavy je i na dně kufru u rezervy - pokud ho samozřejmě nesežral zub času nebo neurval nějakej blb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Tak na to jsem si nějak nevzpoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Prosimvas nechci zakladat nove tema tak snad to nevadi.. jake vybavy je fabia z roku 2004-ma elektricke okna vepredu,posilovac,predni mlhovky,airbag spolujezdce i ridice,zrcatka bez laku a radio tam mela nejaky prebudovany takze asi tam zadny nebylo .. diky Classic Plus, stejně jako moja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Podle cenníku platného od 1.8.2004 to vypadá na Classic (1.2 HTP 40 kW = 262 900 Kč),ten nemá lakovaná zrcátka,ale přední mlhovky (2500 Kč) a el. ovládaná okýnka (7000 Kč) jsou tam dokupovaná jako výbava navíc. ZDE zadej VIN a uvidíš jaká výbavová verze to je. Jestli máš servisní knížku tak TADY můžeš vložit kódy výbavy a porovnat to se skutečností. Petrkiller,sorry,právě jsem si všimnul,že ta tvoje Fabie je ještě před faceliftem,ten můj údaj z cenníku je pro verzi po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Ahojte chcel by som sa opytat ci mi niekto vie povedat co by mala obsahovat Skoda FI Combi 1.4 16V 59Kw ked je vo vybave Ambiente. Chcem taketo auticko kupit tak by som chcel vediet co by to malo mat v zakladnej vybave. ASR to nema.. (je to dobra vec?????) Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmiihhaa123 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravim všechny, nedavno jsem si koupil F1 combi r.v. 2003 1.4 16v 55kw a hlavně by mě zajímalo co mám přesně za výbavu vozu. Mám ji dotaženou z Německa a poctivích 86 500 km najeto. Když jsem se ptal tak mi bylo řečeno že mám EXTRA výbavu ale co to je za pojem?? Mám tam: klimatizace, el.okna přední, dál.central, vyhřívaný zrcátka, zadní okno, stěrač zadní, volant nastavitelný nahoru, doprava...., ASR, orig. radio, 4x airbag (volant, spolujezdec a v sedačkách), palubní počítač, servo, ABS, střešní lyžiny tak děkuji za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 kdybys nemel nastavitelnej volant doprava .... tak bych rekl ze mas vybavu COMFORT coz je stred, ale s tim volantem mas asi nejakou mega hyper vybavu pac nastavitelnej volant do stran snad nema zadny auto na svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmiihhaa123 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 tak ne doprava ale dopředu a do zadu sem se trochu upsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 dej sem VIN a dozvíš se ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) Na 99% mas vybavu elegance .. extra mi neprijde .. clasicka vybava v nemecku akorad se divim ze tam neni klima ale uz jsem nejake takove videl co mely vybavu elegance a nemely klimu .. Dle meho nazoru elegance Comfortku mam ja a 4x airbag nemam jen 2x bohuzel Edit: preju mnoho stastnych kilometru Editováno: 8. Červen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 se 4 pytlama to nemusí být elegance. mám úplně stejnou výbavu (krom lyžin na střeše) jako Mmiihhaa123 a je to comfort. ony ty auta z německa mají kolikrát docela zvláštní kombinace výbavy. u fábie to třeba není tak zarážející, ale u aut vyšších tříd (superb, passat) to je někdy opravdu zvrhlost. jinak na blatnících není označení? pro zjištění co vše je v autě, je nejlepší přečíst kódy v kufru pod platem vedle rezervy a nacvakat si je do dekodŕu na netu. a nebo sem http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en ťuknout vin a napíše to, co je to za označení výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Problém je že k základním výbavám (clasic, comfort, elegance) je možné si přikupovat příplatkovou výbavu. Takže vytuněním comfortu, lze »udělat« eleganci. Takže bych spíš šel po detailech, co chybí, než pro tom, co v autě je. Máš třeba zadní okna v elektrice? Schránky na zadních dveřích? Čudlíky v chromu?..... Spíš bych ale řekl, že to je akční výbava prodejce a neodpovídá to žádnému stupni základních výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 napiš jaké máš sedačky. Jestliže jsou sedačky černé a střed sedaček bílý, modrý nebo červený, tak je to comfort. Pokud jsou sedačky béžové nebo šedé se vzorem panáčka, je to elegance. Pokud ani jedno z toho a jsou jiné, tak to bude nějaký akční model nebo super vybavený clasic. Ale úplně nejlíp to zjistíš z VIN kódu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 ja mel sedacky takovy ty hnusne nazelenaly s domeckama , jinak vybava na chlup stejna jako pise tady + klima a mam comforta z nemec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 on má rok 2003, takže tam bude už černý interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Klimu píše že má. V Německu byly výbavy o něco bohatší než u nás. Čtyři airbagy měl i Classic. Bude to nejspíš Elegance nebo Comfort + Ausstattungspaket Cool. Přikládám německý ceník z roku 2003. de2003.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.