SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 pro me no problem, jak to vidi ostatni?? takze co 17.1.2010 v 14:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midas Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Jak nebude nic akutního tak přijedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 16 a 17 můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 parada, tak to vypada ze termin zaitm vyhovuje vsem, ted jen aby jeste bylo trochu snehu a muzem i zablbnout,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 no snad bude jeste snih toho 17.teho , ale nevim no zda na štěrkovně dlouho poblbnem, měštáci tam mají kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 vsak tam nebudem delat uplne nejake blbosti, jen nejakou jizdu zrucnosti bysme mohli dat a nevis kde mame ty kuzely? jsou na firme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 jo však jako i drifty se muzou dat ze jak udelame proste nejakou zabranu nebo neco kde nebudou auta a nebude se tam jezdit jak na strelnici vseci najednou tak pohodicka....jj kuzely jsou na firme a mozna mas i nejake ve sklepe u sebe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 (editace) jen ať je sníh Editováno: 3. leden 2010, autor: Big_Dane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 preppoved vypada dobre, snezit a porad pod nulou,tak to snad bude uplne mega, vezmu i kameru a neco natocime Predpoved zde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Tak super, 17 mám volno, tak si mě napiš na seznam. Co takhle to dát do nadpisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 jo muzes to tam hodit jestli budes tak hodny, at uz s tim lidi pocitaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Diky zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Zebych take dojel na kukanec. Pokud bude volno asi tam dotazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 17. by to šlo, čas je taky akorát doufejme že bude sníh ať se sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Kurde,zrovna v neděli jdu na oslavu narozenin,ale je to kousek v Dolním Benešově,tak já tam odvezu rodinku a dorazím.Doufejme že ten sníh bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midas Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 jen ať je sníh Vůbec ty piko ať není právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Tak přesně jak jsem si to myslel.Kouknul jsem se do rozpisu a ten víkend mám odpolední.A to už jsem lanařil kluka ,že se pojede kouknout s tatínkem na autíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ahoj...tak já mám zrovna volno,tak by to šlo,ale manželka mě přemlouvá,ať jedeme na Pustevny, je tam " Ledové Království " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midas Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 jejejej to je pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 hlásím svojí účast, jsem pro víken 16-17 leden na tom hlučíně... možńa dotáhnu ještě jednu fabču 1.9.TDi chipnutou (kámoš) a možná junior 1.2 HTP (mladá) ti nejsou regnuti na fóru, ale brzy snad budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Tak přesně jak jsem si to myslel.Kouknul jsem se do rozpisu a ten víkend mám odpolední.A to už jsem lanařil kluka ,že se pojede kouknout s tatínkem na autíčka. nikdo ti nevymění šíchtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Pokud výjde čas, tak se na Vás poprve přijedu podívat a rád se kouknu na Vaše vylepšené autka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 panove tak to je parada... ucast bude velika tak to se tesim uz ted... a at je ten snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.