Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zajdo ona holka jedna taky potřebuje občas protáhnout, aby Ti nezlenivěla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Bruno jaká byla cesta zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 jj, svatá pravda, občas je potřeba trochu vypálit katalyzátor :-D Sraz se moc povedl, až na tu zimu, která byla teda pořádná :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zdenda a Luďan: no jo no, ale celou cestu jste se táhli za mnou, místama jsem aji ujížděl a to jsem jel padesát a pak mně najednou takhle vezmete... jako by kolem proletěly stíhačky.... a mi to nějakou dobu trvá než to rozjedu, ale držel jsem se statečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 p.s. Doktore a ostatní, rád jsem vás poznal, jste pohodový lidičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 to víš, studenej motor se nesmí vytáčet potom vydrží kolik vydrží Já jsem Tě musel předjet, zastříkal jsi mi celé auto, jak sis leštil sklo ostřikovačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Tě musel předjet, zastříkal jsi mi celé auto, jak sis leštil sklo ostřikovačem A čím ti ho zastříkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 srazík se povedl, supeeer příště určitě pojedu, snad už s úpravama které plánuju, ale nějak se zatím neuskutečnily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 no to nevím, ale musím ho pochválit, že byl zpátky s manželkou opravdu rychle. Koukali jsme jako paka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Bruno jaká byla cesta zpátky? Cesta v pohode...Jsem letel jen 130, asi teda...ona uz byla docela tma a svetla jsem mel nejake zaflakane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) no to nevím, ale musím ho pochválit, že byl zpátky s manželkou opravdu rychle. Koukali jsme jako paka a to jsem ještě čekal na křižovatce dlouho jak cyp manželka je hrozně šikovná a chápe že když řeknu že to spěchá, tak to prostě spěchá a koupila mi tempomat prostě ji miluju Editováno: 17. leden 2010, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 A taky hlavně chodí na forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Asi na forum chodi, bo jak by vedela ze Zdenda chce tempomat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 protože o něm v noci mluvil ze spaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 kluci ona má přesně nastudované co ještě ve fabce nemám... protože se na to psychicky připravuje co tam ještě budu montovat tak proto to ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Parádní účast na srazu, ale ještě jsem porádně nerozmrzl !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 kluci ona má přesně nastudované co ještě ve fabce nemám... protože se na to psychicky připravuje co tam ještě budu montovat tak proto to ví co ti tam ještě chybí aby jsi to měl full ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zdendo kde mas fotky co jsi nafotil? Jo a ja vim co mu tam schazi aby to mel podle predstav... Motor TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) Radime tak to ti povím naprosto přesně..... chybí mi tam skoro všechno zdedo fotky mám ještě ve foťáku, foťák je v tašce a takška je kdo ví kde..... se mi ji nechce hledat, jdu uspávat děti Editováno: 17. leden 2010, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 To je spravna cinnost. Jak Te znam tak usnes jako prvni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 milé děti, dneska Vám povím pohádku o jedné holčičce, která měla zlatou barvu a široko daleko zářila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 co ti tam ještě chybí aby jsi to měl full ??? Motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Tak ja uz taky budu koncit, jeste nejakej ten film a poradne se vyspat, bo zitra zase makat jak bulhar. Tak všem dobrou noc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Já jednoho Bulhara znám a to je flákač horší jak já :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Ta dnešní mládež dneska nic nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.