Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tuhým řízením, není to tak hrozný ale třeba i u o dost straších aut to jde krásně samo...nevíte někdo co s tím?Díky :palec2:

• Autor

Díky, co já se tu nedozvím teda:-) takže myslíš že s tím nic neudělám jo?

Asi ne jezdime treba jeste v A6 05 a tam je volant jak u supa kdyz ma kola ve vzduchu :)

Je to sice krasny auto Superb ale 100% urcite neni .)

• Autor

Tak za ty love.... myslím nádhera, ne?

Samozrejme :) nestezuju si a stale se kocham za jizdy :) ale proste je co dodelavat :D

• Autor

No to jo ale co by to bylo za zábavu kdy mělo vše zůstat jak to vyjelo z linky :)

Staci kola-podvozek-max vybava a 100% zpracovani :)

Staci kola-podvozek-max vybava a 100% zpracovani :)

Vidím že máme rovnaký vkus. Pokial možno čo najviššiu výbavu aby to človeka neškrelo že nemá to a to,Luxusné kolesá a potom ho už len udržiavať v bezchybnom stave, žiaden väčší tuning tomu autu absolutne nejde.

Daj mensie kolesa lahsie sa ti bude tocit a bude to pohodlnejsie. Na ukor krasy

• Autor

No já mám právě ještě pořád 16" takže to se teda asi mám na co těšit až tam dám 18...

keď som ho kúpil tiež som mal ten pocit, ale časom sa to buď zlepšilo, alebo som si zvykol :)

asi je to servo pôvodne navrhnuté na trochu ľahšie auto

keď som ho kúpil tiež som mal ten pocit, ale časom sa to buď zlepšilo, alebo som si zvykol :)

asi je to servo pôvodne navrhnuté na trochu ľahšie auto

Alebo ti zosilneli ruky :kol-25:

Podla mna si si zvikol zviknut sa da aj na auto bez serva, zlepsit sa na tom nemá čo pokial si s tym nic nerobil

• 3 týdny později...

Rozdil mezi 16" a 17" je v tuhosti hodne velkej. Vzdycky po prezuti na zimaky se kocham jak to povoli. A i to min drnca:-)

Superb má tužší řízení než většina ostatních vozů. Když jezdím s VW Polo mé přítelkyně, přijde mi, že volant jde jak u autíčka na dálkové ovládání :) , uplně lehounce, to samé řazení, úplná paráda. Na druhou stranu, po svezení s Yeťákem, kterej má také lehounké řízení (možná přeposilované), je tam třeba dělat stále malé korekce, což u supa nehrozí, prostě jedu a nemusim furt šmrdlat s volantem:) Takže ono to má také něco do sebe.

• 1 měsíc později...

Superb má servo ideálně nastavené, to co předvádí fóbie apod. prdítka je strašný. Odpor je potřeba.

• 3 týdny později...
  • Autor

Superb má servo ideálně nastavené, to co předvádí fóbie apod. prdítka je strašný. Odpor je potřeba.

No teďka teda na gumách 225 R18 už to zas tak ideální není:) ale s tím jsem počítal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.