Luďa Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Tak promáznout a tyčku chytit do kombinaček nebo do svěráku. Samozřejmě přes hadr ať se nepodrápe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Plíšek se nemusí vytahovat, stačí ho šroubovákem podebrat až jde sundat z kloubu. Potom zpět se jen natlačí a zaskočí z5 do kloubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Dík,teď už se nebudu bát to sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Tak pružiny jsou na autě a funguje to parádně jen při otevíraní mě štvalo jak ty pružiny sjížděj a dělaj rachot,tak sem to přichytil tavnou pistolí a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 dej vědět třeba po týdnu,jestli stále funguje nebo jestli jsou s tím nějaký problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 By mě zajmalo, co na to třeba za rok řeknou klouby a panty. Přece jen při zavřenejch dveřích na ně musí působyt dost velký síly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 o panty bych se nebál,těm škodit nebude jestli se budou otevírat pomalu,nebo rychleji,ale spíš písty,ale ty zase nestojí svět a vždy se dají koupit nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Takto to funguje mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kwap Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Zdar chlapi, dal jsem pružiny i podložky, ale při otevírání pomocí dálkače to nějak nefachčí. (i při delším podržení prostř. tlačítka) se kufr sám neotevře, při namáčknutí rukou vyjede už od spodní hrany sám až nahoru. Zkrátka mi dálkač jakoby neodblokuje tu západku naplno. Díkes za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motofanda Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Takze dneska jsem to hodil jak na OII tak i na FIIC... Prvni poznatky - OII absolutne bez problemu (snad dodam video) a u FII to je trochu s problemy - mozna ze je zima a vzpery jsou ztuhle ???? Jen rikam narovinu ze OII ma pruziny o dost delsi a tim padem i trasa napnuti pruziny je delsi... Zatim jsem ve fazi testovani PS: dale jak jsem vyporozoval je rozdil v ulozeni vzper u FII je kolmejsi nez u OII Ahoj, mohl bych poprosit o kontakt na prodejce. Rád bych si také pořídil tuto vychytávku. Díky Motofanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Díval jsem se na stránky výrobce, ale nikde jsem nenašel vhidné pružiny pro Roomstera. Může mi někdo dát přímo odkaz na vhodné pružiny pro Roomstera. Nevím jestli jsem se špatně koukal, vůbec jsem se v těch stránkách nedovedl zorientovat. Díky za pomoc a info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Nefunguje, má příliš strmě posazené víko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buko2760 Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Nefunguje, má příliš strmě posazené víko. Tak to je škoda, vypadá to dobře a prakticky. Snad to někdo někdy vymyslí ) díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Zdravím. Napsal jsem do Penty,že nám zájem o dvě pružiny na dobírku.Jak dlouho jste čekali než přišli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Do 3 dnů to bylo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 nooeell-Koukal jsem na tu tvojí předělávku a líbí se mi jednoduchost a funkčnost.Snad mi to bude chodit jako tobě.Jinak pěkná fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 takze dnes som dastal od penty balicek a hned som to isiel montovat len ze ako som ich namontoval a skusil som zavret dvere pomali co to bude robit tak len tak pukali panty po zatoreni som pozrel fugu nad svetlom a zvedcila sa tak som to hned stade vybral tak ze kdo chce mam doma SZ8020 25x032. Inak to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 (editace) Tak jsem si dnes skočil koupit také pár pružin. Nedalo se odolat. Je pravda, že oproti Octavii už předtím šlo víko kufru zavírat těžko, po instalaci pružin je to ještě protivnější. Bez sáhnutí na špinavé dveře se mi to nedaří. Ale logicky to nemůže být jinak, musím si na to zvyknout (copak já, ale slečna... ). Vyzbrojen informacemi jsem se do toho pustil, narazil jsem ovšem na plastový konec pístu, který drží na dveřích... a jak ho sundat? Jako člověk zatím žijící v bytě jsem nemohl do akce zapojit svěrák a kleště prostě ne a ne držet... No vzal jsem si tedy celý píst z auta, že s tím něco vymyslím. A povedlo se, řešení nebylo elegantní, nejsem na něj pyšný, ale zabralo to na 100 %. Řešení bude vidět na fotkách... Prostě tavná pistole má 1000 + 1 využití. Celou vytvořenou "konstrukci" jsem pak jen chytil mezi nohy a povolil plastový konec. Pružinu jsem pak ještě tavnou pistolí přilepil, aby nedělala rámus. Natavený plast jsem pak odstranil, vše promazal a neměl by být problém... Tak uvidíme, kdy si omlátím dveře o nízký strop... Editováno: 16. Srpen 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Je to určitě moc pěkný, ale pravdou je, že díky pružinám bude trpět zámek a panty, proto bych do toho asi nešel, ale jako frajeřinka dobrá věc Editováno: 17. Srpen 2011, autor: Kacany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 ten píst jsem sundaval tak že jsem okolo tyčky omotal gumičku do vlasu aby nekouzala po železe a přehodil přes nu hadřík a pak jedněma kleštěma držel a druhýma povolil plast.. šlo to uplně hladce.. ted už to sundám jen rukou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Cues prolezl jsem to cele a vim ze na F1C to nejde tezke dvere ale na F1 HATB ?JDE NEBO NEJDE? DIKY ZA INFO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkkk Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Ono to automatické otvírání je krásné, ALE co když máš v kapse klíče a nechtě zmáčkneš tlačítko a otevřeš si kufr do kořán!!! To už se nemusí taková vychytávka vyplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Na krátké Fabii první generace to asi opravdu nejde, co jsem koukal, má těžší dveře než nová Fabia. Ale třeba doba pokročila a je nějaký nový druh pružiny a už by to šlo... Ono to tlačítko na otevření se musí celkem silně celkem dlouho držet zmáčknuté, takže se moc nebojím, že bych náhodou šel kolem svého auta a náhodou to tlačítko držel asi ty 3 vteřiny zmáčknuté. To už bych se rovnou mohl bát, že takhle půjdu kolem a podržím tlačítko odemykání auta - stáhly by se okna... A navíc minimálně já tak často kolem svého auta s klíčem v kapse nechodím, když ho nehodlám využít, takže to alespoň u mě nehrozí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkkk Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Když zmáčkneš omylem odemikání a neotevřeš dveře tak se po několika sekundách automaticky zamkne, kufr zústane sice odemklý ale ne otevřený do kořán. A podle mích skušeností dalkové ovládání funguje celkem na velkou vzdálenost a dokonce i přez zeď. Pokud mám klíče v kapse v riflích a sednu si někde ,tak není problém to tlačítko přidržet. Já bych si to na auto určitě nedal, ale jinak je to každého věc a je dobré vědět i to na co si dát bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 (editace) Pridám moju skúsenosť. Pružiny som si namontoval asi pred pol rokom. Najprv všetko išlo ako malo, dvere sa otvárali krásne, ľudia pozerali čo to je že fabia otvára dvere sama. No asi po mesiaci sa už dvere otvárali len do polovice, tak som tam dal ešte po jednej podložke a fungovalo to zas super. No cca po mesiaci zas len do polovice...bolo mi jasné že sa nikde niečo muselo posunúť resp. pohnúť. Predsa je tam potrebný dosť veľký tlak na zatvorenie dverí, nehovoriac o tom že sa mi cca o 2-3 mm zväčšila medzera na zadnými svetlami, medzi blatníkom a dverami,dvere mierne odstávali... bolo poznať že ten zámok toho musí držať požehnane...dosť veľkú silu tých pružín, no to nebolo všetko...začalo sa deformovať uchytenie vzpery, tam ako je uchytená do karosérie pri blatníku a to bol aj ten problém že sa dvere otvárali len do polovice...jednoducho ten tlak tých pružín sa musel nikde prejaviť a prejavil sa na najslabšom mieste a to na tom uchytení...ten plech v tom mieste ako je tá vzpera uchytená nieje konštruovaný na taký tlak a ohýba sa.... hoci to otváranie dverí bolo super tak pružiny šli dole nechcel som riskovať zdeformovanie poprípade vytrhnutie toho uchytenia z karosérie.. toľko moja skúsenosť... Editováno: 8. Říjen 2011, autor: karol 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.