Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem dnes nahodil chrom.kryty ostřiků no a nevím,jestli to pasuje nebo ne.Když byly černé,mělo to takovou neporušenou linii,ty chromy to nějak narušují,nezdá se Vám?

post-128-1263498828_thumb.jpg

post-128-1263498882_thumb.jpg

mě to přijde vkusný :)

Me taky prijde, ze v barve laku to bylo elegantnejsi. Ted je to trochu jak monokl.

cosby, ty černý jsou dle mého lepší.....ten chrom hned u těch světel mi moc nesedí ...

Cosby máš pravdu. Ten chrom zvláště u toho černého laku auta ty světla opticky zvětšuje a osobně se mi to moc nelíbí.

• Autor

takže budou ty chromované na prodej a je to

crosby je to :specool: mne osobne sa to páči je tam toho chrómu viac tak to pekne doladilo k ostatným.

Upraveno od Simba

• 3 týdny později...

mne to pride, ze to akosi opticky menej licuje s tym chromom...

mi se to moc nelibi, primpomina mi to superb I a kazi tu eleganci optiky - prodej to :-)

kdyby tam nebyla takova spara mezi svetlem a ostrikem tak by se mi to libilo... ale v laku se mi to asi libi vic...

Taky se mi to líbí víc v laku než chrom. Prostě mi to nesedí. Narušuje mi to celkový dojem.

hlasuju pro chrom :palec2:

Aj ja chróm. :palec2:

mě se to líbí :)

asi blbá otázka - dá se jednoduše sehnat lakovaná krytka? asi ne, co?

Mně tu jednu krytku minulý týden někdo ukradl. Šel jsem si objednat novou s tím že se musí nalakovat, místo toho přišly dvě chromované, s tím, že v černé k lakovaní už nelze. Osobně mi přijde, že dost zásadně mění chromovaná verze agresivní vzhled světlometu a celého předku. Musím hold nechat nalakovat chromovanou.

Hlasuju pro ne-chromv (tj. lakované :-)

• 6 měsíců později...

Bez chromů lepší než s :)

• 1 rok později...

jsem pro lakovanou :kol-28: !

• 3 roky později...

Zkoušeli jste někdo, prosím, krytku ostřikovače sundávat? Plánuji ty v barvě vyměnit za nové stříbrné/chromované, ale nevím, jak je sundat a zda to lze nějak snadno (rozhodně nechci kuchat auto, sundávat nárazník nebo světla. Pokud někdo máte zkušenost, budu vděčný za trochu bližší popis postupu. :-)

Je to jednoduchý,trochu tu krytku ze strany podeber a plynulým tahem ju vytáhni. Pak se jednoduše vycvakne ze dvou čepů. Jinak se nic rozdělávat nemusí.

Upraveno od esař

Díky! Jak budu mít chromové, vyzkouším!

z výroby nejsou chromované všechny? myslel jsem si, že je mám v barvě a jsou v chromu.....když na to koukam, tak v chromu dobrý...

Pokud vím, původně byly v barvě auta, ale o nějakého roku (2011, nebo 2010, myslím) začala Škodovka dělat chromované - buď proto, že jim přišlo, že to lépe vypadá, nebo proto, že pak mohou dělat jen jeden díl. ;-)

aha :-) každopadně každému se většinou líbí to co nemá :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.