Publikováno Leden 14, 201015 r Tak jsem dnes nahodil chrom.kryty ostřiků no a nevím,jestli to pasuje nebo ne.Když byly černé,mělo to takovou neporušenou linii,ty chromy to nějak narušují,nezdá se Vám?
Leden 15, 201015 r Me taky prijde, ze v barve laku to bylo elegantnejsi. Ted je to trochu jak monokl.
Leden 15, 201015 r cosby, ty černý jsou dle mého lepší.....ten chrom hned u těch světel mi moc nesedí ...
Leden 15, 201015 r Cosby máš pravdu. Ten chrom zvláště u toho černého laku auta ty světla opticky zvětšuje a osobně se mi to moc nelíbí.
Leden 15, 201015 r crosby je to mne osobne sa to páči je tam toho chrómu viac tak to pekne doladilo k ostatným. Upraveno Leden 15, 201015 r od Simba
Únor 2, 201015 r mi se to moc nelibi, primpomina mi to superb I a kazi tu eleganci optiky - prodej to :-)
Únor 2, 201015 r kdyby tam nebyla takova spara mezi svetlem a ostrikem tak by se mi to libilo... ale v laku se mi to asi libi vic...
Únor 2, 201015 r Taky se mi to líbí víc v laku než chrom. Prostě mi to nesedí. Narušuje mi to celkový dojem.
Únor 7, 201015 r Mně tu jednu krytku minulý týden někdo ukradl. Šel jsem si objednat novou s tím že se musí nalakovat, místo toho přišly dvě chromované, s tím, že v černé k lakovaní už nelze. Osobně mi přijde, že dost zásadně mění chromovaná verze agresivní vzhled světlometu a celého předku. Musím hold nechat nalakovat chromovanou.
Květen 29, 201510 r Zkoušeli jste někdo, prosím, krytku ostřikovače sundávat? Plánuji ty v barvě vyměnit za nové stříbrné/chromované, ale nevím, jak je sundat a zda to lze nějak snadno (rozhodně nechci kuchat auto, sundávat nárazník nebo světla. Pokud někdo máte zkušenost, budu vděčný za trochu bližší popis postupu. :-)
Květen 29, 201510 r Je to jednoduchý,trochu tu krytku ze strany podeber a plynulým tahem ju vytáhni. Pak se jednoduše vycvakne ze dvou čepů. Jinak se nic rozdělávat nemusí. Upraveno Květen 29, 201510 r od esař
Květen 30, 201510 r z výroby nejsou chromované všechny? myslel jsem si, že je mám v barvě a jsou v chromu.....když na to koukam, tak v chromu dobrý...
Květen 31, 201510 r Pokud vím, původně byly v barvě auta, ale o nějakého roku (2011, nebo 2010, myslím) začala Škodovka dělat chromované - buď proto, že jim přišlo, že to lépe vypadá, nebo proto, že pak mohou dělat jen jeden díl. ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.