Publikováno Leden 17, 201015 r Zdravim vsechny doufam ze mi nekdo poradite davam svoji Fabii do kupy a chtel jsem si udelat jine podsviceni palubovky tak jsem ji celou demontoval.Jelikoz jsem ted chtel fabii dat do jine garaze potreboval jsem nastartovat zapojil jsem zpet palubku a pri otoceni klice do polohy 1 mi zacala blikat kontrolka auto a misto kol klic coz znamena imobilizer ten by se mel po 5 sekundach ztratit a ja mohl bez problemu auto nastartovat ale po delsim blikani teto kontrolky to trikrat zapipa a zacne soucasne blikat kontrolka teploty je hned vedle tak se Vas ptam mate s tim nekdo uz zkusenost a nevite jak bych toto odstranil?S temito blikajicimi kontrolkami auto nastartuje ale hned zdechne jedna se o Fabii r.v. 2000 1,9 TDi 74 KW.predem diky za odpoved.
Leden 17, 201015 r Autor To nebyla prvne jsem to zkusil bez budiky jestli to pojede ale to se nedarilo tak jsem sel pro budiky a zapojil jsem je ale baterie odpojena nebyla myslis ze je to tim?
Leden 17, 201015 r Tím jak si otočil klíčkem bez budíků se Ti normálně vymazalo immo. Znovu příspůsob klíče k autu a budeš frčet.
Leden 17, 201015 r Pri odpojení a znovu zapojení konektorov na budíkoch si mal baterku odpojenú? Při demontáži budíků se baterka odpojovat nemusí, stačí vyndat klíček ze spínačky. V tom případě se immo taky nevymaže.
Leden 17, 201015 r tusim S-talker mal taky podobny problem skus to tri krat po sebe nastartovat malo by to ist alebo sa mylim ?
Leden 17, 201015 r mylis sa trikrat startovat nepomoze. bez budikov sa nestartuje. keby si nestartoval nezmazes imo. budiky sa daju normalne vybrat a vratit bez odpajania baterky.
Leden 17, 201015 r Tak,ako píše cartmanko, bez budíkov sa neštartuje. a preto sa ja vždy poistím,keby som chcel náhodou len zapnúť zapaľovanie, tak odpájam baterku a nič sa mi nemôže stať
Leden 17, 201015 r Autor Jo asi to bude tim no a to prispusobeni klice k auto udelam jak?je na to nejaka finta?
Leden 17, 201015 r Pomůže Ti jedině někdo VAGem . Pánové a to co tady řešíte jsem řekl už na začátku!
Leden 17, 201015 r VAG-com je počítačový program na diagnostiku vozu. Ke kterému ještě potřebuješ diagnostický kabel na propojení auta s PC. Je to doufám dostatečně jasný.
Leden 17, 201015 r Autor jo takhleee jsi mohl hned rict ze to potrebuju pichnout na diagnostiku:-)To bych chapal hned oki tak diky za radu sezenu to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.