Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chystám se vyměnit papírový filtr za bavlněnou vložku. Doposud jsem měl sportovní vložku GREEN, ale ve spojení se sportovním výfukem to dělalo velký rámus a při delších cestách, které jsem začal jezdit to bylo nepříjemné. Teď přemýšlím, zda jít do vložky GREEN, nebo K&N. Když vezmu cenu, GREEN je asi o 500kč levnější. A tak by mě zajímalo, zda je mezi něma nějaký zásadní rozdíl, jaké jsou vaše zkušenosti.

Díky

Vloženo

Proč když jsi stěžuješ, že jsi doposud měl sportovní vložku GREEN a dělala rámus a teď se ptáš, jestli jí máš koupit znovu - ??? to nějak nechápu. Není to náhodou tak, to máš celej kit sání GREEN a chceš koupit jen vložku do origo boxu?

Jinak Na 1.9 TDI jsme původně koupili vložku GREEN asi 1600,- (D&M Autodoplňky - Brno), ale ta 1. co přišla poštou tak naprosto nepasovala a to i přes to ž po stranách měla vymezovací nálitky (i když se odřízli, tak to bylo na ho*no). Reklamace uznána, poslali druhej a to dopadlo úplně stejně. Druhá reklamace taky prošla.

Tak se šlo do podstatně dražších BMC (pro F1 - Ferrari, Le mans - Audi,...) - 2200,- ale ta tam pasovala hned na první pokus a spokojenost veliká.

Jinak v porovnání GREEN a K&N bych volil K&N !!!

Vloženo

taky se přidám, vykšeftoval jsem vložku green, tak jsem ji tam prdnul, jinak jsem byl vždycky pro KN

co se týče jizdy tak mi to příde stále stejný-možná že nepatrně líp reaguje na plyn ;)-_-

Host Guest_Gil
Vloženo
Gil: Vzit do sprchy, proprat vodou, nechat ususit a nastrikat olejem. Ja pouzivam WD40.

Díky, jdu na to poprvé tak to snad nepo.eru

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...