kasko Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Chystám se vyměnit papírový filtr za bavlněnou vložku. Doposud jsem měl sportovní vložku GREEN, ale ve spojení se sportovním výfukem to dělalo velký rámus a při delších cestách, které jsem začal jezdit to bylo nepříjemné. Teď přemýšlím, zda jít do vložky GREEN, nebo K&N. Když vezmu cenu, GREEN je asi o 500kč levnější. A tak by mě zajímalo, zda je mezi něma nějaký zásadní rozdíl, jaké jsou vaše zkušenosti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Proč když jsi stěžuješ, že jsi doposud měl sportovní vložku GREEN a dělala rámus a teď se ptáš, jestli jí máš koupit znovu - ??? to nějak nechápu. Není to náhodou tak, to máš celej kit sání GREEN a chceš koupit jen vložku do origo boxu? Jinak Na 1.9 TDI jsme původně koupili vložku GREEN asi 1600,- (D&M Autodoplňky - Brno), ale ta 1. co přišla poštou tak naprosto nepasovala a to i přes to ž po stranách měla vymezovací nálitky (i když se odřízli, tak to bylo na ho*no). Reklamace uznána, poslali druhej a to dopadlo úplně stejně. Druhá reklamace taky prošla. Tak se šlo do podstatně dražších BMC (pro F1 - Ferrari, Le mans - Audi,...) - 2200,- ale ta tam pasovala hned na první pokus a spokojenost veliká. Jinak v porovnání GREEN a K&N bych volil K&N !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Rozdil je naprosto jasnej - GREEn ma jednoduchou filtraci, KN ma vicenasobnou - mozna i to je ten rozdil v cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Já mám KN a jsem plně spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 špatně jsem to napsal, měl jsem sporotvní filtr a chystám se jít do vložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jedine KN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Já mám vložku Green a nemůžu si stěžovat... Motor táhne bez problémů. Výfuk mám ovšem původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Hoši nemáte někdo návod pro čištění kn vložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Gil: Vzit do sprchy, proprat vodou, nechat ususit a nastrikat olejem. Ja pouzivam WD40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 taky se přidám, vykšeftoval jsem vložku green, tak jsem ji tam prdnul, jinak jsem byl vždycky pro KN co se týče jizdy tak mi to příde stále stejný-možná že nepatrně líp reaguje na plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Gil Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Gil: Vzit do sprchy, proprat vodou, nechat ususit a nastrikat olejem. Ja pouzivam WD40. Díky, jdu na to poprvé tak to snad nepo.eru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Na tom neni co zkazit Ale proper ho poradne, je v tom fakt bordelu a mastnoty jak nakakano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.