Přejít na obsah

GO předni nápravy


Tom84

Doporučené příspěvky

moje auto je zatraceně vymazlený, ale ještě sem se nesetkal s tim že by byly v háji silentbloky přímo v přední nápravnici odchází to co sem psal navíc přední nápravnice je u Octavie na kastli připevněná myslim natvrdo ne přes silentbloky

Editováno: , autor: notobi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stačí jen to co je vadný což jsou většinou jen čepy řízení, spojovačky řízení, ramena, uložení tlumičů a uložení stabilizatoru. Já osobně bych řešil jen to co by neprošlo při STK nevo jen to co klepe jinak ani prd navíc

No myslel jsem si to.To co jsi psal už mám koupené od Lemforder,kromě uložení tlumičů,ty jsem měnil před dvouma rokama celé komplet i s pružinama. Kosti jsem nekupoval,mám tam plastové ještě origo a jsou dobré tak jak bude tepleji tak se na to vrchnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moje auto je zatraceně vymazlený, ale ještě sem se nesetkal s tim že by byly v háji silentbloky přímo v přední nápravnici odchází to co sem psal

Ale napsal jsi to tim zpusobem, ze kdyz Ti bude klepat jeden kulak, tak udelas jen ten a nic vic. Pak je jasna geometrie a tim padem si ji budes moct zaplatit znovu az treba za nejaky mesic odejde druhej kulak. Tak jsem to pochopil co jsi napsal . Jen to co zrovna klepe a nic vic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přidám taky trochu poznatků. Při minulé technické mi technik ukazoval mírnou vůli kulového čepu. Koupil jsem si nové, ale jaksi jsem opravu odkládal až do druhé technické, kdy už mi náprava mlátila. Protože jsem se připravoval na změnu brzd z 256mm na 280mm repasoval jsem těhlice nalisoval nová ložiska. Moje náprava najezdila 172 000 bez servisu. Po rozdělání jsem se nestačil divit : obě pružiny prasklé v uložení z důvodu zatuhlého uložení tlumičů, kompletně vymačkané silentbloky předních ramen, vůle v uložení stabilizátoru, oba rejdové čepy v háji samozdřejmě kuláky tak vymlácené, že bych je nedal ani na žebřiňák a jeden tlumič ko - měněny oba za nové. Oprava si vyžádala materiál za cca 10 000. Teď je vše po geometrii a auto může znovu na technickou. :mellow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám 250tis. a krom tlumičů jsem na nápravu nemákl.Jednou jsem měnil gumy stabiku,jinak vše origo.Při poslední technické jsem měl najeto 209tis.a podle technika vše v poho.Dnes už to mlátí otřesně,hlavně po těch zmrazkách na vedlejších silnicích.Měnil jsem ložisko, tak jsem zkusil jakej je čep ramene když jsem to měl rozdělané a už tam bloncal.....Už mám koupený materiál na go,jak se oteplí jdu na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...