Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,jelikož mi odešlo do věčných lovišť dálkové ovládání k centrálnímu zamykání chtěl bych to vyřešit nákupem nového.

A na rakso.cz teď mají akci na tento typ:

http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci-kl...unkci-alarmu-2/

Myslíte,že bude do O1 r.v.97 vhodný?

Děkuji

Z vlastní zkušenosti bych do neoriginálního ovladače ve vystřelovacím klíči nešel. Je to vyrobeno z nekvalitních materiálu, za ty peníze to ani nelze jinak. První problémy jsou už při frézování profilu klíče, planžety jsou většinou z měkeho materiálu. Známému se následne vylomila z těla klíče ta planžeta a to v obou klíčích. Nakže nakonec používá původní klíče a ty vystřelovací má jako přívěšek a používá je jako DO.

Pokud neoriginální DO zvolil bych přívěšek na klíče, tam až tak nehrozí mechanické poškození.

VV.

rakso sou sra....y jinde see čet že to nic nevydrží ani pád na zem z ruky je to shit

Zase tak dramaticky bych to neviděl, dal jsem si na Golfa tyto repliky origo vystřelováků a udělal hned zalepení planžet, tak jak to tady někdo radil. Při frézování nebyl žádný problém, pouze zadní logo a bílé vybarvení středů ovladače vypadá hnusně. Mám to rok a půl a mimo běžné opotřebení, žádný problém a to nejsem zastáncem noname výrobků. Spíš mně nejvíc otrávil přístup pana Šoufka z Rakso, který si z objednávek dělá spíš šoufka. Jinak to do tvého auta půjde namontovat bez problému. Můžu popsat zapojení. Hodně zdaru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.