Publikováno Únor 2, 201015 r Zdravím,jelikož mi odešlo do věčných lovišť dálkové ovládání k centrálnímu zamykání chtěl bych to vyřešit nákupem nového. A na rakso.cz teď mají akci na tento typ: http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci-kl...unkci-alarmu-2/ Myslíte,že bude do O1 r.v.97 vhodný? Děkuji
Únor 3, 201015 r Z vlastní zkušenosti bych do neoriginálního ovladače ve vystřelovacím klíči nešel. Je to vyrobeno z nekvalitních materiálu, za ty peníze to ani nelze jinak. První problémy jsou už při frézování profilu klíče, planžety jsou většinou z měkeho materiálu. Známému se následne vylomila z těla klíče ta planžeta a to v obou klíčích. Nakže nakonec používá původní klíče a ty vystřelovací má jako přívěšek a používá je jako DO. Pokud neoriginální DO zvolil bych přívěšek na klíče, tam až tak nehrozí mechanické poškození. VV.
Únor 3, 201015 r rakso sou sra....y jinde see čet že to nic nevydrží ani pád na zem z ruky je to shit
Únor 6, 201015 r Zase tak dramaticky bych to neviděl, dal jsem si na Golfa tyto repliky origo vystřelováků a udělal hned zalepení planžet, tak jak to tady někdo radil. Při frézování nebyl žádný problém, pouze zadní logo a bílé vybarvení středů ovladače vypadá hnusně. Mám to rok a půl a mimo běžné opotřebení, žádný problém a to nejsem zastáncem noname výrobků. Spíš mně nejvíc otrávil přístup pana Šoufka z Rakso, který si z objednávek dělá spíš šoufka. Jinak to do tvého auta půjde namontovat bez problému. Můžu popsat zapojení. Hodně zdaru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.