Publikováno Únor 8, 201015 r Chtěl bych se zeptat, zda jdou ještě sehnat nové klíče s dálkovým ovládáním centrálu (resp. kompletní dálkové ovládání s řj, kabeláží a klíči), ale ty nevystřelovací. Dávaly se do prvních modelů octávky a tak se domnívám, že by toto dálkové ovládání mělo pasovat i do mé 1,8 20V z roku 1997, aniž by bylo nutné měnit komfortku a další věci, které jsou nutné př předělání na 3. generaci komfortního systému. Jedná se o klíčky viz. obrázek. Díky za odpověď.
Únor 8, 201015 r pozor, dalka na nevystrelovacim klici je jina pro 3 a 2,5g, z boku je na ni napsana frekvence, kazda ma jinou a zamenit to nejde.
Únor 8, 201015 r Autor Díky, tak to jsem netušil. A jakou komfortku má octávka 1,8 20V vyrobená v červenci 1997? Je to 2,5 generace nebo ještě něco staršího?
Únor 11, 201015 r Jen pro info : Dnes dorazila z AŠ odpověď na můj dotaz na vystřelováky na frekvenci 433 MHz: Děkujeme Vám za Váš email. Dodatečně Vám zasíláme odpověď na Váš dotaz. Sklopný klíč pro níže uvedený vůz (1,6 AEE ,10/1999, pozn. autora) se skládá ze dvou objednacích čísel: spodní sklopná část 3U0 837 246 D INB - (doporučená cena cca 1296 Kč) jednotka vysílací s 2 tlačítky 1J0 959 753 N - (doporučená cca 1353 Kč) S pozdravem ....................... info@skoda-info.cz Škoda – Info – Line: 800 600 000
Duben 5, 201015 r Chtěl bych se zeptat, zda jdou ještě sehnat nové klíče s dálkovým ovládáním centrálu (resp. kompletní dálkové ovládání s řj, kabeláží a klíči), ale ty nevystřelovací. Dávaly se do prvních modelů octávky a tak se domnívám, že by toto dálkové ovládání mělo pasovat i do mé 1,8 20V z roku 1997, aniž by bylo nutné měnit komfortku a další věci, které jsou nutné př předělání na 3. generaci komfortního systému. Jedná se o klíčky viz. obrázek. Díky za odpověď.
Duben 5, 201015 r Ahojte pozot octavia z roku 1997 ma komfortku 2 generacie a ta nema primac na dialkove ovladanie !
Duben 6, 201015 r ještě dodám nevystřelovací už se nedaj obědnat když mi chtěli ukrást mojí a kupoval sem nový klíče ke spínačce musel sem vystřelováky tyhle se už nedělaji jedině, že bys je sehnal na nějakým vrakovišti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.