Bombero Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Chlapi, po výměně předních tlumičů se mi stalo, že mám volant trošičku jakoby doprava i když kola jsou rovně. Nevíte jestli to s tím má nějakou souvislost? Že by geometrie?? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 nejspíš geoška, asi jsi s ní hnul kapku víc než je běžné, když jsi dělal tlumiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 za 580,- ti ji srovnaji v Barumu....ja byl na geosce minuly tyden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 geoška mě to dělali u Šafránka v Berouně před Mimoní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Je to geometrie,nech si ji udelat a budes mit klid:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombero Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 JJ, všem dík za odpověď. Trochu sem to předpokládal, ale raději sem se ujistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.