foxdivemaster Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 jo na ty jsem se dival ale cena dvojnasobna oproti originalum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Myslím si že originál je skvělý protožě skvěli drží a montáž je velice rychlá a nejezdím s tím na střeše 365dní v roce abych řešil spotřebu nebo hluk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HefK Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 jo na ty jsem se dival ale cena dvojnasobna oproti originalum Jo jo jsou dražší ale zase nehučí jak originály nezvyšují spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat.libor Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Neporadil by prosím někdo kde sehnat na origo škodovácký příčníky tu náhradní plastovou krytku, ve které je vložen ten zámek? Škodovka ji už nevyrábí, byla ukončena výroba bez náhrady a na žádným eshopu se mě ji nepodařilo najít. Obj. č. 5L0 071 738A Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.