Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na pravo by měla být sahara, je menší, průměr 29 cm, výkon 220/60 W, číslo 6J0.959.455 M, ten větší má průměr 34,5 cm, výkon 250/60 W, číslo 6X0.959.455 A. :)

vdaka asi mi to sedi,este by som ta poprosil kolko maju lopatiek,tie moje oba 7

• 3 měsíce později...

Ahojte, mám Octaviu 1,6/74kW, pokazil sa mi ventilátor chladenia motora (ten väčší). Zohnal som druhý ale dvojvodičový. Ja som mal trojvodičový. Vie mi niekto poradiť, aký je medzi nimi rozdiel?

Upraveno od luboj

Ten se dvěma je na saharu bez klimy, se třema je na klimu a je dvourychlostní.

Ďakujem, už ten rozdiel mi je jasný. Ešte by som chcel vedieť, či sa dajú motorčeky z ventilátorov opravovať. Pravdepodobne na starom mám vadné ložisko, alebo puzdro. neviem čo je tam použité. Pri spustení vydáva hrozné zvuky. Zdemontoval som ho z auta, ale nevedel som stiahnuť vrtuľu a neviem, či je motorček rozoberateľný. Vie mi niekto poradiť ako mám postupovať? Za odpoveď vopred ďakujem.

Upraveno od luboj

Měl jsem ten samý problém s velkým chladičem. Dal jsem to jednomu elektromechanikovi a ten to v pohodě rozebral a opravil za docela slušný peníz. Rozhodně nechoď do autorizovaného servisu, jsou to vyděrači a hnedka objednávají novou součástku místo toho, aby se snažili něco opravit. Jinak s tím, jak se to rozebírá to nepomůžu, protože jsem to ani neviděl.

Aj tak Ti ďakujem, aspoň viem, źe sa to dá.

• 4 měsíce později...

Potreboval bych sehnat vetrak chlazeni motoru do Octavie 66kW TDI s klimou, ten vetsi (345mm). Nasel jsem nekolik kodu co by tam asi pasovali, ale nechapu jaky je mezi nimi rozdil:

6X0959455A

6X0959455F

6E0959455A

Vyznate se nekdo v tech kodech ?

Dik

• 2 týdny později...

To fakt nikdo nevite ? Neni tam nahodou rozdil, jestli ma auto klimu nebo ne ?

• 2 týdny později...

Ahoj když mi odešel ten samý ventilátor taky bylo spostu typů za spoustu pěněz vyzkoušel sem dva s rozdílnýma číslama a fungovalo to bez problémů ale prý by tam mohl být rozdíl v otáčkách.

• 1 měsíc později...

Prosím nevíte někdo proč když nastartuju tak se hned rozjede ventilátor chlazení a jede pořád až do vypnutí motoru dík moc za jakoukoli odpověď :palec2:

zkontroluj pojistlku číslo 16

jj dík už sem zjistil že by to mohlo být aj termospínačem ale pojistka by mně nenapadla,jenom podotýkám že jde o 1.8T a stačí jenom otočit klíčkem do rozvícení kontrolek ani nemusím nastartovat a ventilátor spustí.

termospínač spíš nesepne ale to spíš uhnijou kontakty

termospínač roztočí vrtule u 1,6 AVU,BFQ s elktr. termostatem

Tak jsem se díval na ty pojistky ale mám v tom hokej u našeho auta je pojistková skříň z boku palubky u řidiče ale očíslované nejsou tak nevím která je pojistka č. 16. tak nevím pomoooc :help:

16 pojistka je ve 4 řadě od zhora a 5 z leva.Asi bude přepálené vlákno.

Pod každou pojistkou je číslo

tak sem si našel schéma pojistkové skříně,vymněnil pojistku a stejně jede pořád tak to asi bude ten termospínač :aggressive:

A nemáš puštěnou klimatizaci.

nemám prostě otočím klíček do rozvícení kontrolek a ventilátor spustí :aggressive:

Mozno blba poznamka.... VAG nepise nic?

Zkus ještě odpojit kabeli od termospinače a vyzkoušej.

• 9 měsíců později...

Zdárek.Mám taký problém,že sa my na 1,6-75kw motore bez klimatizácie, roztočí venilátor na chladiči pri studenom motore.Stiahol som kontakty zo všetkých snímačov a aj tak sa to točilo.Ak natočím motor vypne.Zhasnem, znova sa roztočí a takto to pokačuje dookola. Vypne to jedine vtedy,ak motor nechám zohriať na asi 50celzia. Poraď te my, čo s tým.Ďakujem za každú radu.

hledal bych chybu u jednotky dochlazovani, je ve predu na levem nosniku

setkal jsem se s tim na golfu IV, jednotku jsem vymenil (valela se mi doma) po vymene vse ok (treba byly jen spatny kontakty - nezkoumal jsem to)

zkus jestli neco napise diagnostika

jak bylo psáno ŘJ ventilátorů někdy uhnilý dráty

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.