Přejít na obsah

Kontrolka rezervy


omartinek

Doporučené příspěvky

Kluci chtěl jsem se zeptat. Dnes jsem viděl jak hezky svítí kotrolka rezervy paliva na maxidotu. Jen mě tedy zaskočilo že svítí pořád, ačkoliv jsem měl podle počítače dojezd 90km. U taťkový OII se kontrolka rozvítí ale po nějaké době zase zhasne a pak se zase rozsvítí. Zeptám se tedy? Je to takhle u všech R? Nebo se to dá nějak nastavit aby vás to upozorňovalo po nějaké době ale nesvítilo furt? Ve tmě ta oranžová musí asi celkem dost oslňovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me stacilo odpovedet ze proste ta kontrolka nejde nejak predelat, jako to maji OII.Koukam ze to nejde. jestli jste si panove nevsimli R regulaci podsviceni v základu nemaji,jestlize si to nekdo nedodela. Takze hold nesmim videt hladove oko,a musim drive tankovat, aby jsem nemusel zakladat priblble téma. Hruza. :aggressive:

Editováno: , autor: omartinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mas pravdu.

BTW: u OII to taky nejde vypnout. To blikani jak pises bude jen to, ze je vetsi prumerna spotreba, tazke PP vyhodnoti, ze je malo paliva, pak prumerka klesne, kontrolka zhasne. Nemeri to totiz podle toho kolik je v nadrzi skutecne paliva, ale podle toho kolik PP pocita, ze dojedes.

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to tiez neprekaza a neosvetluje ma. . (inak kontrolka hladiny vody ostrekovacov je taka ista). Nemyslim ze to je problem . .kedze je predpoklad ze s tak malom paliva dlho nepojdes a pojdes natankovat. . :)

No ak ti to vadi este mozes vypnut displej maxdotu cez menu. (neviem ci sa vypne aj ta kontrolka , neskusal som )

Editováno: , autor: Arts
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale nesviti furt jako u R. O to mi šlo. Rozsvicuje se v nejakych intervalech.

Nepochopili jsme se. Musim to jeste tedy vyzkouset, ale myslim, ze se chova naproste stejne jako u R. i tady se muze stat, ze pojedes s tezkou nohou, PP spocita, ze mas palivo na 70km, takze ti klesne ukazatel pod hranici rezevy a rosviti se kontrolka. Pak pojedes volneji, PP spocita, ze tim padem se ti dojezd zvetsi nad hranici rezervy a tak kontrolka zhasne. Stalo se mri to zrovna vcera (OIIC 1,9 TDI). Takze to blikani neni dany zadnym intervalem, ale tim, jak zrovna jedes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...