samurai Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Hmm, to musela být opravdu výrazně skvělá zkušenost, když to stálo za to si tu založit profil a už tu o tom napsat dva (jedné) příspěvky... až se to člověku může zdát trochu podivné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Tak co ty víš, třeba to byla PRVNÍ zkušenost v životě, když JI vzal krásný zaměstnanec na projížďku - a radši už nepopisuje, co a kde s ní všecko projížděl, aby se nedostala do řečí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak kdysi jsem zde napsal,že mám dobrou zkušenost s autalevně.cz. Beru vše zpět.Při ověřování detailů kolem servisních prohlídek v Německu dle servisní knížky k vozu jsem se nestačil divit.Stočeno cca 40 tis. km.Vím,že to není mnoho,ale o jejich solventnosti to vypovídá vše.Jinak dobrá komunikace s německým autohausem,poslali mi e-mailem vše,co jsem potřeboval. Ano souhlasím špatná zkušenost s www.autalevne.cz !!! Já měl stočeno také o pouhých 50 tisíc km, ale proč to vůbec dělají? Auto vyšlo finančně dobře a ty peníze bych dal i kdyby to auto mělo najeto poctívé kilometry. Už bych tam nekoupil, myslím že všechny jejich vozy stočeny a když to bude jen o 50 tis. km tak to je ještě dobré NEDOPORUČUJI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.