Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

X

Upraveno od Radim Kolek

• 1 měsíc později...

Já mám Fabii 1,4 16v r.2001, před nedávnem se mi rozsvítilo ABS a ASR, na vagu to to hlásilo tu samou chybu co u Vás. Závadu mi vymazali, nic s tím nedělali a řekli, že s tím mám jezdit dál dokud se to znova nerozsvítí. Pak s tím mám přijet a že ještě prvně zkontrolujou komplet elektriku. Odjela jsem a asi za dva dny kontrolka svítila znova, po dalším nastartování zase zhasla, takhle to udělalo 3x a pak na náledí to fungovalo. Nakonec se to rozsvítilo trvale. V servise (ne originálním) mi zkontrolovali veškerou elektriku v autě, napsala jsem jim, ať zkontrolujou i pojistky na baterce (tady jsem vyčetla, že bývají zaoxidované). Měla jsem štěstí, protože problém byl v elektrice, byly zaoxidované dráty, oprava mě vyšla na 2000 kč. Jinak mi říkali, že tohle je teď nejčastější závada u těchto starších fabií a pak oprava vyjde od cca 15 000 do 35 000 kč. Takže Vám doporučuji pořádnou kontrolu pojistek (vyčištění, popř. výměnu), protože pak už nezbývá nic jiného než výměna čerpadla.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

ja měl tu samou chybu a nakonec to byla jednotka ABS... Sehnal jsem ji kupodivu za 2000,- cele abs cerpadlo...

pojistka na baterce zoxidovaná..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.