Radim Kolek Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beruska0711 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 (editace) Já mám Fabii 1,4 16v r.2001, před nedávnem se mi rozsvítilo ABS a ASR, na vagu to to hlásilo tu samou chybu co u Vás. Závadu mi vymazali, nic s tím nedělali a řekli, že s tím mám jezdit dál dokud se to znova nerozsvítí. Pak s tím mám přijet a že ještě prvně zkontrolujou komplet elektriku. Odjela jsem a asi za dva dny kontrolka svítila znova, po dalším nastartování zase zhasla, takhle to udělalo 3x a pak na náledí to fungovalo. Nakonec se to rozsvítilo trvale. V servise (ne originálním) mi zkontrolovali veškerou elektriku v autě, napsala jsem jim, ať zkontrolujou i pojistky na baterce (tady jsem vyčetla, že bývají zaoxidované). Měla jsem štěstí, protože problém byl v elektrice, byly zaoxidované dráty, oprava mě vyšla na 2000 kč. Jinak mi říkali, že tohle je teď nejčastější závada u těchto starších fabií a pak oprava vyjde od cca 15 000 do 35 000 kč. Takže Vám doporučuji pořádnou kontrolu pojistek (vyčištění, popř. výměnu), protože pak už nezbývá nic jiného než výměna čerpadla. Editováno: 26. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Mrkni se sem do toho tématu. Je tam o pojistkach ABS ale ASR je to stejný. Prvně bych hledal tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 ja měl tu samou chybu a nakonec to byla jednotka ABS... Sehnal jsem ji kupodivu za 2000,- cele abs cerpadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 pojistka na baterce zoxidovaná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.