Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny. Chci požádat o radu. Před nedávnem se mi stalo, že se mi Fabie uchlastala, nešla nastartovat a rozsvítila se kontrolka Systém kontroly výf. plynů. Vyndal jsem svíčky, nechal benzín odvětrat, dal svíčky nové a hle, Fabie naskočila. Včera jsem jel a z ničeho nic se mi tato kontrolka rozsvítila znovu. Benzín nikde cítit není a motor ma normálně pravidelný chod. Prosím o jakoukoli radu a zároveň prosím adminy, aby tento topic hned nezamykali, protože jsem žádný podobný topic na toto téma nenašel. A pokud tu opravdu nějaké je, tak bych poprosil, aby ho sem napsali. Předem děkuji

Fábky se neuchlastávaj. Jestli to pak šlo nastartovat tak to třeba byla nějaká sporadická chyba známé trojice: plyn. pedál - klapka- netesnost/neverohodný signál zatížený.

Vag by ti to řekl, jinak víc nezjistíš.

• Autor

No šlo to nastartovat, ale až po odvětrání benzínu. Prej jsem byl druhej za posledních 14 dnů, komu se "uchlastala". Teď už to udělalo za jízdy a o to víc, mě to zaráží, čím to může bejt

Špatnej vstřik/délka? Dej to na Vag - bude tam napsaná chyba...

Chtěl bych se někoho zeptat, jestli by moch potvrdit, že když odpojim na noc baterku, tak mi zhasne ta kontrolka Kontroly výfukoých plnů?

Měl jsem to v servisu někdy v prosinci, bylo to vstřikovačem, spravili to, ale po čase se to objevilo znova. Tak by mě zajímalo, jestli to odpojení to může smazat. Svítí to jak při jízdě na benzín, tak při LPG. Díky

já si myslím, že to nepomůže. dokud neodstraníš chybu, bude ti svítit pořád

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.