Mr.Tvola Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Zdravím všechny. Chci požádat o radu. Před nedávnem se mi stalo, že se mi Fabie uchlastala, nešla nastartovat a rozsvítila se kontrolka Systém kontroly výf. plynů. Vyndal jsem svíčky, nechal benzín odvětrat, dal svíčky nové a hle, Fabie naskočila. Včera jsem jel a z ničeho nic se mi tato kontrolka rozsvítila znovu. Benzín nikde cítit není a motor ma normálně pravidelný chod. Prosím o jakoukoli radu a zároveň prosím adminy, aby tento topic hned nezamykali, protože jsem žádný podobný topic na toto téma nenašel. A pokud tu opravdu nějaké je, tak bych poprosil, aby ho sem napsali. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Fábky se neuchlastávaj. Jestli to pak šlo nastartovat tak to třeba byla nějaká sporadická chyba známé trojice: plyn. pedál - klapka- netesnost/neverohodný signál zatížený. Vag by ti to řekl, jinak víc nezjistíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 No šlo to nastartovat, ale až po odvětrání benzínu. Prej jsem byl druhej za posledních 14 dnů, komu se "uchlastala". Teď už to udělalo za jízdy a o to víc, mě to zaráží, čím to může bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Špatnej vstřik/délka? Dej to na Vag - bude tam napsaná chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kučera Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Chtěl bych se někoho zeptat, jestli by moch potvrdit, že když odpojim na noc baterku, tak mi zhasne ta kontrolka Kontroly výfukoých plnů? Měl jsem to v servisu někdy v prosinci, bylo to vstřikovačem, spravili to, ale po čase se to objevilo znova. Tak by mě zajímalo, jestli to odpojení to může smazat. Svítí to jak při jízdě na benzín, tak při LPG. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 já si myslím, že to nepomůže. dokud neodstraníš chybu, bude ti svítit pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.