Publikováno Únor 23, 201015 r Ahoj vsem, jelikos jsem tež clovek a jak rikal Horst Fuchs v reklame na Tuxido ,,co clovek nevimysli aby se nemusel namahat,, tak bych chtel dalkovy start. Jde mi o to ze kdys mi auto stoji pred domem tak je rano omrzle, a studene. a na ty moje 3km jizdy se ani moc neohre a netopi. A na vesnici nebydlim abych ho mohl nechat rano bezet. Kdys stojim v garazi, tak je to celkem tež na prd pač musim vstat, obliknout se, pak jit nastartovat, mezitim ranni cigaretka a venceni psa(pouze na zahrade) takze stejna auto vrci max 10min. A to zajizdeni do garaza me moc nebavi, spise zdrzuje. Takze dyby byla dalka, ja rano vstal, z okna nastartoval zamcene auto, se zamklim volantem tak bych se o nej ani nebal. KOukal sem na netu po vyrobcich a zadnej hit to neni, a 2500 za magicar se mi davat nechce, nebo spise to za to nedam. Tudis schanim nejakou levnou variantu....
Únor 23, 201015 r No pises myslim o teme ktora zaujima,ale... Mam magicar sice bez startu,jedna vec vyhoda vyhriatia alebo vychladenia v lete. Dalsia a to je o dost dolezitejsia vec,diesel trpi ked ho budes na volnobeh zohrievat ,je jedno ci 2 alebo 10 minut. Takze moj skromny ale spravny nazor,neries. Pokial mas diesel skoda motora,takto ho trapit.
Únor 23, 201015 r Autor Jasny nema to rad ho zahrivat timto spusobem, ale treba vebasto je xkrat drzsi ne start, a zere baterku.
Únor 23, 201015 r co mu vadi na tom, ze pojede studeny bez zateze? porat lepsi nez nastartovat a hned mu nalozit kdyz je nastartovano, tak hreje el. topeni ve vode
Únor 24, 201015 r Autor Ale zahreje se. Vetrak na 2 a vnitrni okruh, a vodu to ohreje a pak drzi v pulce mezi 50 a 90stupni na teplomeru. motor se zehreje. a topi to.
Únor 24, 201015 r urcite bych bral ohrat auto nez do nej pujdu, ale v praze na ulici to s dalkovym startem ryskovat nebudu, tak holt treba nekdy bude bufik vymyslet nejakou vlastni variantu my neprijde moc rozumny, nejvetsi problem v reseni je mit jistotu, ze tam je neutral, tak bud delat nejaky konakt (napr u tahel na prevodovce) nebo predstartovou pripravu - dalkovy start sam zamkne auto a vypne motor - ma jistotu, ze tam je neutral
Listopad 5, 20186 r Jo, holt u automatu mas neutral vzdy, ja mam alarm a dalkovy start Pandora a jsem s tim spokojen, hlavne zadne pokazene a nefunkcni ovladace, ja sem cetl nekde. Vsechno ovladam pres appku v mobilu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.